marți, august 11, 2020

Cate relatii a avut Andra! Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai longevive relatii din showbizul romanesc. Cei doi se iubesc nespus si au impreuna doi copii!

In ciuda faptului ca este cunoscuta in intreaga tara, putini sunt cei care stiu cine au fost pretendentii Andrei si ce povesti de dragoste a trait pana sa il cunoasca pe Catalin Maruta! Artista nu s-a ferit si a spus adevarul in fata tuturor!

Citește și:

Florin Călinescu a fost cel care i-a pus întrebările intime vedetei în cadrul sezonului 10 de la Românii au Talent.

„Câți bărbați ai avut de-a lungul timpului și dacă sunt cunoscuți”, a întrebat-o Călinescu pe Andra.

Artista nu s-a sfiit și a dat un răspuns sincer. Se pare că tatăl ei a fost un om foarte strict, iar ea a fost întotdeauna un copil cuminte.

Cate relatii a avut Andra! Artista a dat cartile pe fata: “N-au putut sa treaca de tata”

Citește și:

„Mai mulți n-au putut să treacă de tata. El ținea preselecțiile cu băieții. (…) Am fost un copil cuminte, două relații am avut la viața mea. Cu tot cu Măruță”, a spus Andra.

Înainte de a se căsători cu Cătălin Măruță, Andra a fost doi ani și jumătate cu Dragoș Caploiu, un fost membru al trupei Groove. Cei doi aveau aceași pasiune pentru muzică, însă acest lucru nu a fost suficient.

Despartirea care a marcat-o pe artista

Citește și:

„Ei s-au despartit în septembrie 2005, cu doar cateva zile inainte ca Andra sa participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa castige locul II la sectiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectata, il iubea foarte mult si a facut tot posibilul sa se impace cu el, dar nu a fost sa fie.

Nu a fost vorba de inselat, pur si simplu nu a fost sa fie”, a declarat un apropiat al Andrei pentru stl.ro.

Trei ani mai târziu, în 2008 Andra s-a căsătorit cu Cătălin Măruță, alături de care are doi copii.

Parteneri