vineri, august 7, 2020

Ce face acum medicul rezident care a făcut o operație salvatoare. Actorul Florin Busuioc, cunoscut ca BUȘU, așa cum îi spun colegii de la PROTV, a jucat într-o piesa de teatru pe scena Filarmonicii din Craiova. La sfârșitul spectacolului i s-a făcut rău. Regretatul eveniment se întâmplă în noiembrie 2018, acum actorul este bine datorită intervenției salvatoare realizată de un medic rezident.

Citește și:

Medicul rezident, Eugen Tiereanu, cel care l-a ajutat pe Bușu, prezentatorul meteo de la PROTV, va putea salva multe vieți de acum înainte.

El a fost angajat ca medic specialist pe Cardiologie Interventionala din cadrul clinicii din de Cardiologie din Craiova, judetul Dolj. Medicul a fost angajat alaturi de alti doi specialisti la Clinica de Cardiologie.

Intervenție salvatoare a medicului rezident

Citește și:

Tânărul Eugen Tiereanu era în ultimul an de rezidențiat atunci când a depus toate eforturile pentru a-l salva pe Bușu.

Împreună cu un alt coleg l-a operat pe actorul și prezentatorul Florin Busuioc care a suferit un infarct după spectacolul pe care l-a susținut la Filarmonica din Craiova.

A fost o operație dificilă, intervenție ce nu se mai realizase până atunci la Craiova, dar totul a decurs bine. Operația a fost un mare scucces pentru rezidentul de atunci.

Actorul Florin Busuioc, la sfarșitul spectacolului de teatru, i s-a făcut rău

Citește și:

Colegii au sunat imediat la 112. Medicii de pe Ambulanță au reușit să-l resusciteze și l-au transportat la Spitalul de Urgență din Craiova.

Actorul nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti din cauza condițiilor nefavorabile și a fost operat la Craiova.

Busu este cunoscut de întreaga țară, mai mult ca om de televiziune decât ca actor.

Parteneri