sâmbătă, iulie 11, 2020

Ce poți face cu codițele de cireșe? Anna Lesko te învață. Are 42 de ani și arată mai bine decât oricând.

Anna Lesko are din ce în ce mai mulți fani, atât pe pagina sa de Facebook, cât și pe cea de Instagram. Artista a devenit celebră pentru rețetele minuntate și gustoase pe care le prepară live.

Recent, Anna Lesko i-a luat pe toți prin surprindere cu pozele în care apare aproape goală și cu un coș de cireșe în mână. Aceasta și-a anunțat admiratorii toate lucrurile minunate ce pot fi făcute din aceste fructe.

Citește și:

„Nu am stat mult pe gânduri, am și făcut un compot, cu tot cu sâmburi”, a fost mesajul inițial al Annei pe pagina sa de Instagram.

https://www.click.ro/sites/default/files/styles/articol/public/lesko-bun2.jpg?itok=5nnRGwWh

Reacțiile admiratorilor săi au fost evidente. Toată lumea a comentat despre orice, mai puțin despre cireșele din brațele cântăreței. Ulterior, vedeta a explicat admiratorilor săi ce pot face cu codițele de cireșe.

„Codițele nu le-am aruncat. Le-am pus la uscat. La timpul potrivit, va ieși un ceai delicios, cu puțină miere și lămâie. Bună dimineața🍒🍒🍒”, a fost mesajul Annei Lesko.

Reţetă de clătite cu chefir

Citește și:

Anna le-a oferit fanilor o reţetă de clătite cu chefir, pe care le serveşte cu fructe, inclusiv cu cireşe.

“La un litru de chefir, ori de lapte bătut, se pune zahăr după gust, 1 linguriţă de bicarbonat stins în oţet, esenţă de vanilie şi făină după ochi”.

Parteneri