Info Actual > Showbiz > Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
Showbiz

Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”

Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale...”

Victor Socaciu este internat, în stare gravă, la spitalul Monza din București, după ce a început să aibă febră. Artistul de 68 de ani a fost infectat cu SARS-COV-2, iar plămânii sunt afectați în proporție de 50%. Este însă conștient, nu este la ATI şi nu a fost intubat, mai spun apropiații.

Surse apropiate ale artistului spun că interpretul de muzică folk nu poate respira fără oxigen, dar nu a fost intubat și nu se află la terapie intensivă, în prezent.

Reprezentanții unității medicale nu au voie să dea declarații despre pacienții internați, fara acordul acestora.

Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu

„Spitalul Metropolitan Monza se supune tuturor rigorilor legale, inclusiv GDPR, și nu poate da declarații despre pacienții internați, fara acordul acestora! Vă asigurăm de toata atenția oferită tuturor pacienților noștri”.

Mircea Baniciu a confirmat că Socaciu are nevoie de oxigen: „Starea lui, aproape normală, dar stă prost cu oxigenul, așa mi s-a spus. Ieri am aflat, nu aveam o relație foarte apropiată, am paritcipat împreună acolo” a spus Baniciu.

De ce s-a ținut festivalul „Om bun” la Breaza?

Cât despre condiţiile în care s-ar fi putut infecta, colegii vorbesc despre Festivalul „OM BUN” pe care Victor Socaciu l-a organizat la Breaza, la finalul lunii martie. Acolo, mai mulţi artişti de folk au cântat pe scenă, într-o sală închisă, cu aproximativ 30 de spectatori.

Încă un artist ar fi fost confirmat cu COVID 19 după festival, iar alţii s-au testat.

„Festivalul trebuia ținut la Bucuresti, la Teatrul Nottara sau Creangă, dar fiind scenariul rosu s-a mutat acolo unde era scenariul verde. Autoritățile locale din Breaza l-au organizat, în condiții de distanțare, oamenii au avut mască. Eu nu m-am dus pentru ca nu eram vaccinat. Cu doua zile înainte l-am anunțat, și în locul meu l-a chemat pe Bittman. Mi-a fost frică să mă duc”, a declarat Vasile Șeicaru, potrivit Pro TV.