miercuri, august 5, 2020

Cea mai bizară „metodă de parenting”! Johnny Depp i-a oferit marijuana fiicei sale la 13 ani.

Johnny Depp și-a dat în judecată fosta soție, Amber Heard, pentru defăimare. A cerut daune de 50 de milioane de euro, după ce Amber a scris în Washington Post despre experiența personală ca victimă a violenței domestice.

Aflat în fața Curții de Justiție, Depp a făcut o serie de declarații șocante. Acesta a declarat cu gura lui că i-a oferit droguri fiicei sale, pe când aceasta avea doar 13 ani. Actorul și-a argumentat declarația, spunând că a vrut să-și educe copilul. Și că, de fapt, gestul său de a-i oferi marijuana lui Lily-Rose, a fost o „metodă de parenting”.

Citește și:

„Fiica mea avea 13 ani. Și știm cu toții că la 11-12-13 ani, când ești la o petrecere în liceu, ești abordat de oameni care vor să-ți dea ceva de băut deoarece ei beau de la 12-13 ani și iau cocaină, ecstasy, fumează marijuana și iau multe alte droguri”, a declarat vedeta, conform Dailymail.

Johnny Depp says he gave his daughter Lily-Rose marijuana when she ...

„Cineva i-a oferit fiicei mele o țigară de cannabis, la 12 ani”

Actorul a mai mărturisit și faptul că el a discutat înainte de a lua decizia de a-i da fiicei sale marijuana cu mama ei, Vanessa Paradis.

Citește și:

„Fiica mea era la o petrecere și cineva i-a dat o țigară cu cannabis. Avea 12 ani și nu știa ce să facă. I-am spus „draga mea, dacă ești la o petrecere și cineva îți dă un joint, ia-l de la acea persoană și dă-l mai departe. Te rog, nu încerca astfel de droguri cu persoane pe care nu le cunoști.

Te rog, când într-adevăr ești în acel punct al vieții și vrei să încerci asta, apelează la mine când te simți pregătită. Nu vreau ca prima ta experiență să fie cu persoane pe care nu le cunoști și în care nu ai încredere. Este o măsură de siguranță pe care un tată și-o ia pentru fiica lui în astfel de situații”, a mai spus Depp.

„Dacă fiica mea îmi spune că este pregătită, atunci așa este”

Citește și:

Actorul a mai spus că marijuana pe care i-a oferit-o fiicei sale la 13 ani era „de bună calitate”.

„Cel mai important lucru pentru un copil, dacă este pe cale să facă asta, este să fie sincer. La fel și eu, astfel încât ea să nu încerce lucruri și să mi le ascundă. Vreau ca ea să aibă încredere în mine. Dacă fiica mea îmi spune că este pregătită, atunci așa este. Știu că marijuana pe care am luat-o eu este de bună calitate”, a adăugat Johnny Depp.

lily rose depp icons shared by loueilay on We Heart It

Parteneri