vineri, august 7, 2020

Celebru milionar român infectat cu coronavirus. „Am avut zile în care am simțit că n-o să reușesc”.

Celebrul milionar român spunea, la începutul pandemiei că nu crede în coronavirus. Recent, Nick Rădoi a șocat opinia publică, după ce a anunțat că a fost infectat cu coronavirus și că a avut momente în care a crezut că nu o să scape cu viață.

„Nu îmi vine să cred ce se întâmplă în SUA, magazinele sunt goale, străzile sunt pustii. America este o țară puternică, îns acum e doborâtă. Las Vegas era un oraș în care nu dormea nimeni. Acum e pustiu, cazinourile, restaurantele sunt toate închise.

Citește și:

E ca într-un film de groază. Am decis să plec în Mexic pentru că aici nu este atât de restricționat totul. Aici magazinele, mall-urile sunt deschise, oamenii se distrează”, spunea Nick Rădoi la mijlocul lunii aprilie, nemulţumit de restricţiile impuse în SUA.

Trauma din adolescenţa lui Nick Rădoi, care nu-i dă pace nici acum ...

„Am avut zile în care am simțit că nu mai pot, că n-o să reușesc”

Nick Rădoi a declarat pentru Click! că, odată întors în SUA, și-a reluat viața obișnuită, în sensul că a continuat să frecventeze cazinourile. Milionarul e convins că în aceste locuri s-a infectat cu coronavirus.
Acesta a mărturisit că abia acum înțelege „de ce mor oamenii care au alte boli”.

Citește și:

”În California e totul închis, nu prea ai cum să te distrezi, tot ceea poți să faci este să mergi în cazino, să joci. În cazino, lumea era ca înainte, fără măști, cazinourile erau supraîncărcate de oameni.

Și, undeva acolo, s-a întâmplat să iau coronavirus. Bineînțeles că am simțit toate simptomele, am fost la doctor, nu am vrut să stau la spital și am urmat tratamentul acasă. Vreau să zic că n-aș dori nimănui să treacă prin această situație.

Citește și:

Eu sunt un om sănătos, nu fumez, nu beau, nu am probleme medicale. Nici eu, nici fratele meu. Virusul este o gripă, dar frica te face să crezi că n-o să reușești. Noi am reușit, suntem amândoi negativi, dar nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut noi.

Acum înțeleg de ce mor oamenii care au alte boli. Acum înțeleg de ce este atât de afectat un om cu alte probleme de sănătate. Eu, care nu am alte boli, am avut zile în care am simțit că nu mai pot, că n-o să reușesc”, a declarat Nick Rădoi.

„Îmi pun două măști pe față, mi-e frică să mă întâlnesc cu oamenii”

Milionarul care nu a crezut în coronavirus, „s-a convertit”. Acesta a făcut un apel la respectarea măsurilor de protecție.

„Pe oamenii care au fost ca mine, neglijenți, îi rog să facă ceea ce fac eu acum. Îmi pun două măști pe față, mi-e frică să mă întâlnesc cu oamenii. Mă spăl de zeci de ori pe mâini dacă ating o scară sau altceva.

Aș dori ca toți cei care nu cred să dea importanță, pentru că este foarte nasol să treci prin acest virus. Mai bine protejează-te și încearcă să ai grijă de tine. Eu am avut nevoie în jur de două-trei săptămâni să mă fac bine. Și eu, și fratele meu. Au fost multe rugăciuni din partea familiei”, a mai spus Nick Rădoi, un celebru milionar român.

Parteneri