luni, iunie 1, 2020

Cine este politicianul care ar fi incercat sa o violeze pe Oana Zavoranu. Vedeta a lansat acuzatii tulburatoare la adresa unui fost politician cunoscut, care ar fi incercat sa profite de ea.

Vedeta a povestit intamplarea tulburatoare, sustinand ca este vorba de Vadim Tudor, politicianul care a incetat din viata in anul 2015:

Politicianul care ar fi incercat sa o violeze pe Oana Zavoranu: “Eu nu simţeam că am o chemare pentru politică. Nu simţeam că este locul meu în Parlament stând şi făcând X şi 0. Am decis să spun ceea ce spun pentru că pentru o femeie este foarte urât să i se spună că este urâtă. El mi-a spus acum că sunt urâtă, că sunt o arătare. Atunci nu spunea asta. Am avut mai multe întâlniri la birou la el. (…) A încercat să mă violeze. A tăbărât pe mine la Senat. După ce mi-a arătat ce tablouri are în birou, s-a dus şi a închis uşa. Apoi a băgat cheia în buzunar. Cred că îi era teamă să nu intre cineva peste noi. A venit la mine şi şi-a schimbat privirea galeş”, a declarat Oana Zavoranu, conform B1.ro.

Citește și:

Oana Zavoranu este o persoana foarte controversata in showbizul romanesc, un motiv al celebritatii sale fiind si nenumaratele scandaluri la care a luat parte. In acest moment vedeta formeaza un cuplu cu palestinianul Alex Ashraf. Cei doi si-au unit destinele in iunie 2016.

Parteneri