Home » Politică » Cîțu a acuzat PSD de terorism economic. Ce răsp...

Cîțu a acuzat PSD de terorism economic. Ce răspunde Marcel Ciolacu

Cîțu a acuzat PSD de terorism economic. Invitat la Antena 3, Marcel Ciolacu a comentat postarea de pe o rețea de socializare a lui Florin Cîțu.  Astăzi, 3 iunie 2020, Camera Deputaților au votat cu 209 voturi „pentru” respingerea OUG-ului pe amânarea majorării alocațiilor, 3 voturi ”împotrivă” și 98 de abțineri. PNL a criticat decizia PSD și a opoziției de a vota această lege, PNL dorind ca majorarea alocațiilor de stat pentru copii să aibă loc de la 1 august 2020.

Citește și:

Ministrul finanțelor, după votarea legii, a avut o reacție virulentă printr-o postare pe pagina sa de socializare: “PSD vânează votul prin prăbușirea economiei ca urmare a creșterii cheltuielilor bugetare care nu au sursă de finanțare. Ciolacu nu vrea creștere economică și bunăstare pentru toți românii, pentru că nu are de câștigat. Va face totul pentru a prăbuși economia și a crea haos și panică. Atunci câștigă PSD şi Ciolacu. PSD se comportă ca o grupare teroristă”

Citește și:

Reacția lui Marcel Ciolacu la postarea lui Cîțu. ”Prefer să nu-i răspund domnului Cîţu. Dacă este terorism econiomic faptul că se dublează alocațiile la copii, deja…, nici nu îmi găsesc cuvintele să îi răspund unui așa-zis ministru al finanțelor. Părerea mea, repet, să dea ordonanță de urgență mâine, să impoziteze pensiile speciale şi vor avea bani la buget să dubleze alocațiile. Noi nu ne opunem şi nu vom face niciun fel de atac la Curtea Constituțională.

Parteneri