marți, august 11, 2020

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu își mai ascund relația! Cum a reacționat tatăl cântăreței?

Cleopatra nu se mai ferește! Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu colaborează doar profesional, ci și în viața particulară. Tânăra cântăreață, care a devenit cunoscută la doar trei ani, cu hit-ul „Ghiță”, a vorbit public despre sentimentele sale. Într-un interviu pentru ea.md, vedeta a mărturisit că între ea și Edward Sanda există „o conexiune și o chimie extraordinară”.

Citește și:

„Totul s-a întâmplat treptat. Noi ne știam deja de vreo doi ani, am tot colaborat strict muzical. Am fost prieteni foarte buni, am lucrat la piese împreună. Dar pe măsură ce am început să lucrăm împreună ne-am dat seama că noi semănăm foarte mult la suflete.

Ne înțelegem foarte bine, avem o conexiune și o chimie extraordinară și ne-am dat seama că noi suntem și avem ceea ce ne trebuie unul altuia”, a spus Cleopatra Stratan.

„Eu sunt parte din el și el e parte din mine”

Citește și:

Fata lui tata! Relatia deosebit de frumoasa dintre Cleopatra si ...

Cleopatra a dezvăluit faptul că părinții săi au primit foarte bine vestea că are un iubit. Faptul că Pavel Stratan îl cunoștea deja pe Edward Sanda a ajutat, prbabil, foarte mult.

„Părinții mei au reacționat așa cum ar trebui în mod normal să reacționeze niște părinți atunci când fiica sau fiul anunță că are un prieten/prietenă. Noi l-am cunoscut pe Edward cumva cu toții împreună.

Citește și:

Tata lucrează cu el și am mai colaborat. Totul a fost foarte firesc, din motivul ăsta m-am bucurat foarte mult pentru că tata e și protector (normal ca și orice tată pentru fiica lui).  Dar mă bucur că el a văzut asta ca ceva firesc, normal, iarăși, la timpul potrivit. Părinții mei sunt fericiți la fel ca și mine”, a mai spus cântăreața.

Cleopatra Stratan recunoaște că are o relație specială cu Pavel Stratan. Tânăra cântăreață a declarat că tatăl său e parte din ea.

„Eu de când îl știu pe tata noi suntem foarte apropiați, foarte legați și eu iubirea pe care o am pentru tata este inexplicabilă și nemărginită. Mai ales că noi suntem, nu știu cum să zic… Eu sunt parte din el și el e parte din mine”, a mărturisit Cleopatra.

Parteneri