marți, iunie 2, 2020

Clipe de teroare pentru Paula Chirilă. „Am stat nemișcată două ore, pentru că nu mă puteam mișca”. Se poate spune că granița dintre rău și bine e atât de fină, încât nu mai știi unde începe răul și se termină binele.

Paula Chirilă a mărturisit că, în perioada de izolare la domiciliu, și-a descoperit o nouă pasiune. Face bricolaje de lux. Pe lângă asta, a muncit mult prin casă. A mutat și recondiționat mobila, acest lucru afectându-i, însă spatele. Actrița a povestit la Xtra Night Show că a trecut printr-un epison dramatic de sănătate.

Citește și:

„Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul”, a mărturisit actrița.

Paula Chirilă a mai spus că a trecut prin clipe de teroare, de dureri insuportabile.

„Ultimul meu gând era să merg la spital. Iei ceva nou peste ceva vechi. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost.

Citește și:

A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, a povestit vedeta.

Parteneri