luni, iunie 1, 2020

Clipe dificile pentru Teo Trandafir! Vedeta Kanal D a trecut prin momente de panica dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier. Care este starea indragitei prezentatoare TV

Conform huff.ro, atât Teo Trandafir, cât și șoferul ei se simt bine după impactul cu celălalt autoturism, astfel că nu s-a impus intervenția medicilor.

Aceeaşi sursă anunţă că şoferul care a lovit mașina lui Teo Trandafir este acum cercetat de poliție.

Citește și:

Accidentul rutier în care a fost implicată veterana de la Kanal D a fost înregistrat în timp ce Teo Trandafir se întorcea acasă de la postul tv la prezintă emisiunea „Teo show”.

Pe traseul de revenire, maşina în care se afla Teo Trandafir a fost lovită de un șofer neatent, dar din fericire, cei implicați nu au suferit decât pagube materiale.

Clipe dificile pentru Teo Trandafir. Totuşi, sperietura a fost mare, mai ales că se ştie că Teo, deşi are permis de mulţi ani, preferă să folosească un șofer profesionist, iar când nu are cine să conducă mașina, optează pentru taxi.

Citește și:

De asemenea, pentru distanţele lungi, era preferă să aleagă de fiecare dată avionul în locul unei deplasări cu maşina.

„Teo Trandafir a aniversat în 2020 30 de ani de carieră de succes în televiziune și radio. Vedeta a fost căsătorită de două ori, prima dată cu Alexandru Trandafir și mai apoi pentru scurt timp cu Constantin Iosif”, arată sursa citată.

Parteneri