marți, august 11, 2020

Coincidență stranie. Mircea Badea a privit moartea în ochi! „A fost ceva inexplicabil!”

Vedeta TV a povestit pe pasa emisiunii lui Mihai Gâdea, pe Antena 3, că a trecut printr-un moment „absolut parapsihologic”. Omul de televiziune susține că „și-a văzut moartea cu ochii”, când a trecut milimetric pe lângă un accident teribil de mașină. Momentul a fost atât de intens, încât prima lui reacție a fost să râdă.

Citește și:

„Dacă apuc ziua de mâine, mai văd dacă merg în concediu. A fost un moment absolut parapsihologic din punctul meu de vedere. Conduceam spre Craiova, ieşisem de pe autostrada Bucureşti – Piteşti şi o luasem pe la Albota. La un moment dat, cred că aveam cam 60 km/h.

Nici măcar în frânare nu cred că eram, practic mergeam cu spatele. Mergeam aşa şi venea un şir de maşini pe contrasens. În faţa mea nu era nimeni, aşa că m-am gândit să apăs pedala să mă deplasez.

Citește și:

Şi cum veneau maşinile, deodată a ieşit una din şir, era o doamnă, am văzut-o chiar foarte de aproape. A virat exact înspre mine. Exact cum s-a întâmplat când am avut accident pe Valea Oltului, dar atunci era pe bază de polei. Eu m-am gândit atunci, în miimile alea de secundă, că nu există aşa ceva, nu mi se întâmplă asta mie din nou.

Trag de volan mult, frânez, ies practic un pic de pe şosea. Şi o văd că vine spre mine şi când ajunge în punctul în care aproape mă atingea, trage iar de volan. A fost ceva inexplicabil! A intrat la loc în coloană. Şi eu m-am gândit că a fost moartea. Mă crezi? Ăsta a fost primul meu gând. Şi am început să râd. Cred că a fost moartea, m-a încercat!”, a povestit Mircea Badea.

Dan Negru și Mircea Badea, accident pe Valea Oltului în aceeași zi

Citește și:

Coincidență stranie. În urmă cu câțiva ani, atât Dan Negru, cât și Mircea Badea au făcut accident pe Valea Oltului, fix în aceeași zi.Cei doi au povestit întâmplările teribile prin care au trecut, în direct, la Antena 3.

„Eu după Revelion mă duc acasă cu mașina. Într-o iarnă, era o ninsoare cumplită, am luat-o pe Valea Oltului, aveam un P…..t și m-am dus într-un șanț”, a povestit Dan Negru.

„Tu ai făcut un accident mic, de gust, să-ți treacă cheful. Eu am avut accident frontal, daună totală. Tu ai avut într-un capăt al Văii Oltului și eu am avut în capătul celălalalt… Nu m-am dat peste cap, dar era să cad în Olt. Mașina mea a început să meargă invers în urma impactului și am scos și balustrada din ce se ținea”, a declarat și Mircea Badea.

„Eram amândoi pe Valea Oltului, eu într-un capăt, el în celălalt. Noi am aflat pe telefon de accidentele noastre”, a concluzionat Dan Negru.

Parteneri