joi, august 6, 2020

Coincidențe stranii! Povestea gemenilor Jim din Ohio.

Una dintre cele mai stranii povești despre coincidențe este cea a gemenilor Jim din Ohio. Cei doi au dus vieți paralele, dar identice. S-au născut în 1949, dar au fost dați spre adopție când aveau doar trei săptămâni de viață. Micuții au fost adoptați de familii diferite, fără să știe una de cealaltă.

Familiile care i-au adoptat, însă, știau că fiecare dintre fiul adoptat are un frate geamăn, undeva în lume. Dar atât, nimic mai mult. De aici, începe o serie de coincidențe, care uneori frizează absurdul.

Citește și:

Reunited after 39 years - The Lima News

Ambii băieți au fost botezați Jim și aceasta a fost doar prima coincidență. Cei doi James au crescut fără să se cunoască. La maturitate, au decis să urmeze cariere în Poliție. Jim Lewis era gardian de securitate, în timp ce Jim Springer fusese șerif adjunct.

  • Atât Jim Lewis cât și Jim Springer au avut în copilărie un câine pe care l-au botezat Toy.
  • Când s-au căsătorit, ambii au făcut-o cu femei pe nume Linda.
  • Cei doi bărbați au și divorțat ulterior, iar cea de-a doua soție s-a numit Betty, în ambele cazuri.
  • Fiecare dintre gemeni a avut câte un băiat. Numele copiilor? James Alan în cazul lui Lewis și James Allan în cazul lui Springer.

Citește și:

Conform People.com, cei doi s-au întâlnit la patruzeci de ani de la separare. După ce cazul gemenilor a fost mediatizat, aceștia au luat parte la un studiu realizat de Dr. Thomas Bouchard, de la Universitatea din Minnesota. Bouchard a descoperit, deasemenea, că istoricul lor medical și testele de unde cerebrale au fost aproape identice. La fel au fost și rezultatele bărbaților la un test de personalitate.

Citește și:

Ca o ultimă coincidență, cei doi au murit amândoi, în timp ce traversau strada și au fost loviți de un camion.

Parteneri