luni, martie 30, 2020

Constantin Stan, reguli stricte! „Evit zahărul cu orice preț!” Celebrul medic estetician a oferit detalii despre stilul său de viață și despre alimentația sa.

Acesta a mărturisit pentru Formula As că are o dietă mediteraneeană, că mănâncă simplu și în cantități mici. Soțul Andreei Berecleanu a mai declarat că printre „regulile” sale în ceea ce privește alimentația,  două sunt foarte importante: faptul că nu mănâncă niciodată seara mai târziu de ora 18:00 și că evită zahărul.

Citește și: Andreea Berecleanu, mesaj fulminant pe Facebook: Va rog, nu taceti!”

”Cât mai multe culori: roșu, verde, galben! Mănânc simplu și puțin cantitativ. Dieta mea e mai degrabă mediteraneană, bazată pe principii naturale. Fiindcă am multe operații în fiecare zi, m-am educat să mănânc la aceleași ore și seara niciodată mai târziu de ora 6. Sunt toată ziua în clinică, așa că am pe cineva care se ocupă să-mi aducă mâncarea: multe legume, vită și pește. Dacă obosesc, îmi fac imediat un fresh din fructe congelate sau o cafea. Evit zahărul cu orice preț. E un factor de inflamație uriaș, care duce la boală.”, a spus medicul estetician Constantin Stan.

„Nu-mi lipsește niciodată vitamina C”

Citește și: Studiu revoluționar. Bea cafea și vei fi sănătos!

Soțul Andreei Berecleanu a mărturisit faptul că, pe lângă o alimentație sănătoasă, e nevoie și de suplimente.

„Apoi, trebuie să fim conștienți că, oricât de sănătos am mânca, e nevoie să suplimentăm unele lucruri pe care corpul nostru nu le mai poate obține sau produce în cantități suficiente. Nu-mi lipsește niciodată vitamina C concentrată, minim 1 g pe zi. Este absolut esențială pentru calitatea pielii și, în plus, e antiinflamatoare și crește imunitatea. Și iau zilnic suplimente pe bază de colagen, create împreună cu o echipă de cercetători din Salerno”, a declarat acesta.