sâmbătă, august 8, 2020

Cornel Dinu, declarații tranșante. „De felul meu, nu prea suport măștile, am fost toată viața un om fără mască”.

Cornel Dinu a declarat pentru Formula AS că perioada de izolare la domiciliu l-a descumpănit, la început. Pe parcurs, însă, și-a dat seama că distanțarea socială e un lucru pozitiv. A profitat de perioada de izolare și a început să scrie o carte despre amintirile sale.

Citește și:

„La început am privit totul cu mare atenție, pentru că era ceva ce nu se mai văzuse, cu toate că eu am o oarecare experiență de viață… Mai gravă decât pandemia mi se pare, însă, pandalia asta de la televizor, unde apar, toată ziua, fel și fel de specialiști-nespecialiști…

În rest, de ieșit din casă, pe timpul izolării, n-am ieșit decât de vreo două ori, la farmacie. Nu că mă speria boala, dar eu, de felul meu, nu prea suport măștile, am fost toată viața un om fără mască. Paradoxal, izolarea asta mi-a prins bine, pentru că m-a țintuit în fața mesei de scris, și uite așa, m-am apu­cat să lucrez la o nouă carte.

Citește și:

Am redes­coperit, încă o dată, efectul te­ra­peutic al scri­sului. Scriam cât era noaptea de lungă și adormeam abia în zori. Mi-am cam dat peste cap fusul orar, dar am scris deja jumătate de carte, o mulțime de amintiri care vin în con­tinuarea precedentei mele cărți”, a spus Cornel Dinu.

Cornel Dinu despre familie. „Mmarea mea bucurie din ultima vreme este familia”

Cornel Dinu a mai declarat pentru sursa citată că a redescoperit bucuria de a avea prieteni buni și familie. Acesta a mai declarat că își iubește la nebunie nepoțica, „care îmi imită gesturile și felul de a vorbi, într-un mod incredibil”, după cum a mărturisit chiar el.

Citește și:

„În ciuda unor lovituri pe care le-am mai pri­mit, pentru că sunt prea bun și prea sincer, satis­fac­ția mea nemaipomenită din ultima perioadă e că sunt înconjurat de prieteni adevărați.

Mi-a fost dor să mă revăd cu ei, față în față. Nu pe Internet sau Facebook, pe care le consider niște nenorociri. Dincolo de prieteni, marea mea bucurie din ultima vreme este familia. Familia este marea mea împă­care. Locuiesc cu fiul meu și cu soția lui.

Aam o nepoțică teribilă, de o perspicacitate care mă și sperie, la nici 7 ani. E o pic­toriță extraordinară, sunt topit după tablourile ei! E tot timpul după mine, nebunul de fiu-meu o îmbracă exact cum mă îm­brac eu, cu cămașă și cravată. Iar ea pune la cale scenete în care îmi imită gesturile și felul de a vorbi, într-un mod incredibil. E o atmo­sferă teribilă în casă, râdem cu toții de ne prăpădim! Ce-ți poți dori mai mult?!”, a mărturisit fostul antrenor de la Dinamo.

Parteneri