luni, iulie 6, 2020

Coșmar pentru Anamaria Ferentz. Îndrăgita cântăreață, stabilită de 10 ani în America, are parte de una dintre cele mai cumplite întâmplări din viața ei. Artista spune că aceste zile de protest sunt un adevărat coșmar.

După perioada izolării din cauza noului virus ucigaș, renumita cântăreață se gândește cu groază la ziua ce va urma. Protestele din SUA sunt departe de a se încheia, iar amploarea lor crește de la o zi la alta, punând viețile multora în pericol.

Citește și:

”Nu avem voie să ieșim din casă. Numai împușcături și mașini de poliție, salvare, pompieri și elicoptere aud din casă. Aseară aveam impresia că sunt pe front în Irak, elicoptere și bubuieli non stop. Între timp, din păcate, este a doua zi când avem interzis să ieșim din casă după 8 seara, până a doua zi dimineața. Guvernatorul a dat ordin, cine iese după 8 seara este arestat, pentru că după 8 ies doar protestatarii. Dar de fapt sunt niște anarhiști infiltrați printre protestatari, care fac numai nenorociri, sparg magazinele, fură. Au făcut dezastru și pe Rodeo Drive, au spart toate magazinele de firmă, au furat poșete, tot ce au putut, sunt foarte mulți tineri albi printre cei de culoare, care se văd în filmulețele de pe net. S-au distrus și magazinele din Santa Monica. Totul este devastat! Se pare că așa e în istoria Americii, de câte ori e un protest, se trezesc și alții care distrug și fură. Din păcate, se strică mesajul antirasism care trebuia să se audă”, a declarat Anamaria Ferentz, scrie Click.

Trăiesc într-un oraș ca Los Angeles, în care mulți și-ar dori

Citește și:

Anamaria este scârbită de tot ce se întâmplă: „Este înfiorător! Toată noaptea am auzit numai elicoptere, împușcături, probabil erau cu gaze lacrimogene. Îmi este aproape imposibil să cred că trăiesc într-un oraș ca Los Angeles, în care mulți și-ar dori să ajungă, care este plin cu atâția hoți. Îmi este groază că stau pe aici, printre ei. Am crezut că oamenii sunt puțini mai educați și au un scop în viața asta, dar acum sunt total scârbită de tot ce se întâmplă, nu mai am cuvinte”, a mai precizat Ferentz.

Parteneri