miercuri, august 5, 2020

Cresterea cazurilor de Covid-19! Andreea Marin s-a declarat dezamagita de situatia in care se afla Romania in momentul de fata si a dat exemplu masurile pe care alte tari le folosesc pentru distantare si prevenire.

Prin intermediul unui mesaj aparut pe pagina sa de socializare, vedeta a scris despre diferentele privind masurile de distantare sociala si prevenire a infectiei cu Coronavirus dintre Romania si Croatia, destinatie pe care Andreea Marin a ales-o pentru vacanta.

Cresterea cazurilor de Covid-19! Andreea Marin: “Nu ne ramane decat… sa ne trezim”

Citește și:

”V-am promis informații despre vacanta: atât la dus, cât și la întors, compania aeriana cu o conduita exemplara a fost doar cea croată, Croatia Airlines, păstrând distanta între locurile pasagerilor în avion, masca, mănușile purtate de către personal, dezinfectant și măști oferite gratuit, serviciile, bunul simt și grija fără de nevoile călătorilor, fără reproș. În rest, atât Lufthansa, cât și Austrian Airlines, acceptau înghesuiala de dragul cât mai multor bilete vândute, nici gând de respectarea “distantei sociale” de care tot vorbim.

Pe întreaga pandemie, cazurile în Croatia în număr de 10 ori mai redus decât în România

Citește și:

În Croația, la orice restaurant în aer liber sau la plaja, chiar dacă era foarte cald, personalul purta fără excepție masca și mănuși, dezinfectarea scaunelor, meselor, sezlongurilor se făcea de câte ori se schimba clientul, măștile la nevoie și dezinfectantii se ofereau gratuit, atenția la detalii, de invidiat. Si se vad rezultatele : pe întreaga pandemie, cazurile în Croatia în număr de 10 ori mai redus decât în România, cea mai grea zi din toată perioada din punctul de vedere al cazurilor a fost cea în care au avut 98 de infectari în întreaga tara, dar sunt doar excepții când au atins un astfel de număr.

Citește și:

In aceeasi zi, noi depășeam pragul de 500, din păcate, cu focare declanșate la mare și la munte, unde aglomerația și lipsa respectării regulilor duce la punerea în pericol a atâtor vieți… Puteți vedea graficele cazurilor din Croația și din România pe întreaga pandemie în aceste imagini, chiar am fost curioasa sa vad comparația, după ce a văzut și diferența de disciplina și atitudine a autorităților, dar și a oamenilor de rand, respectul lor pentru sănătatea lor si a celor din jur.

Azi noapte, am sosit pe aeroportul Otopeni: învățată deja de acolo cu dezinfectantul la îndemână oriunde, aici nu l-am văzut. O fi… dar discret. Nu ne rămane decât… sa ne trezim. Buna dimineata, pretuieste viata!”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Parteneri