vineri, august 14, 2020

Cum a devenit celebră Carmen de la Sălciua? Transformare uriașă.

Carmen de la Sălciua, pe n umele ei adevărat Carmen Maria Racolța, este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Cântăreața a trecut prin multe greutăți până și-a văzut visul cu ochii.

A fost elevă a Liceului de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia, între anii 2003-2007. După terminarea studiilor, ea s-a apucat de muzică. Fosta nevastă a lui Culiță Sterp a început să devină mai cunoscută după ce a lansat mai multe piese pe Youtube. Și, pentru că melodiile sale au prins la public, Carmen a început să adune milioane de vizualizări.

Citește și:

„Povestea mea se aseamana foarte mult cu povestile acelor artisti care au pornit de la practic nimic si au ajuns la Totul! Cam asa a fost si la mine. Doar ca eu am visat atat de tare sa ajung cantareata incat nimeni nu imi putea lua visul asta.

Nu aveam o baza, nu aveam posibilitati, dar aveam visul si credinta! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma straduiam si ma luptam sa fiu printre cei mai buni’, povestea Carmen de la Sălciua.

Citește și:

Ce opreații a suferit cântăreața?

Carmen de la Sălciua nu a negat rolul operațiilor estetice în frumusețea de care se bucură în prezent.  A recunoscut că şi-a făcut o rinoplastie. În urma operaţiei bruneta s-a ales cu un nas mult mai mic. Potrivit Antena Stars, cântăreața ar fi scăpat și de un număr deloc de neglijat  kilogramele de pe cântar.

După cum se poate vedea cu ochiul liber, diferența dintre ÎNAINTE și DUPĂ operații este semnificativă.   Cântăreața și-a mărit buzele cu ajutorul acidului hialuronic. Dar nu s-a oprit aici. Tranformările au continuat. Se spune că și-a pus silicoane și și-a făcut pomeții mult mai proeminenți.

Citește și:

„Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de ține ca femeie !

Dacă îți plac melodiile mele îți mulțumesc ! De restul frustrărilor nu sunt interesată, absolut deloc ! Nu am jignit și nu am judecat deciziile nimănui și mi-ar plăcea să se comporte toți oamenii așa!

Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum…am lăsat oamenii mereu să creadă ce vor! Cei care vor să vadă dincolo de o poză…vor vedea! Din păcate nu faci parte din acea categorie! Oricum ar fi și oricum ar arata un om nu are nimeni dreptul să judece!”, scria Carmen de la Salciua pe contul ei de Instagram , nu cu mult timp în urmă.

Parteneri