sâmbătă, august 8, 2020

Cum a slabit Gabriela Cristea. In varsta de 45 de ani, cu doua nasteri la activ, vedeta a reusit sa ajunga din nou la formele care a consacrat-o.

Gabriela Cristea a respectat cu sfintenie sfaturile unui nutritionist si a reusit sa topeasca 25 de kilograme.

„După nașteri, m-am îngrășat serios, așa că, la un moment dat, când m-am echilibrat, am decis să țin un regim potrivit pentru mine, cam 1200 de calorii pe zi, recomandat de Vera Daghie, cea cu care am mai slăbit și în trecut, exact când l-am cunoscut pe Tavi.

Cum a slabit Gabriela Cristea. A topit 25 de kilograme: “Acesta este de fapt secretul”

Citește și:

Ea știe cum trebuie să îmi împart mesele și este și extrem de permisivă, atunci când am poftă de ceva dulce… de exemplu! Important este însă ce fac după ce am „încălcat” regulile, ce consum după și cum revin la acel echilibru alimentar… acesta este de fapt secretul.

Cum arata dieta prezentatoarei TV

”Ei bine, dieta mea este compusă din cinci mese zilnice, trei principale și două gustări, între ele. Vă spun sincer că mă simt extrem de bine, întrucât mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Am dat jos foarte multe kilograme, peste 20…așa că, dacă am să mă țin de treabă, în ritmul acesta o să am 50 de kilograme”, a mai dezvaluit Gabriela Cristea pentru Wowbiz.

Parteneri