joi, iulie 9, 2020

Cum arată soția lui Mircea Radu la șase ani de la casătorie. Mircea Radu și-a găsit fericirea în urmă cu șase ani în brațele unei moldovence cu care și-a întemeiat rapid o familie și făcut doi copii.

 

În tinerețe prezentatorul de la ”Din Dragoste” a rămas cu gândul la o singură femeie – Alexandra Dinu, cu care a și avut o relație. Fosta prezentatoare l-a ”părăsit” însă pentru Adrian Mutu la acea vreme. După un timp, Mircea Radu a rămas într-un con de umbră și a avut relații departe de ochii curioșilor. Putem spune însă că Mircea Radu a fost ”vânat” ani la rândul de femei, când era pe culmea succesului.

Citește și:

Abia în urmă cu șase ani, la 45 de ani, Mircea Radu și-a găsit perechea, cu 20 de ani mai tânără decât el. Este vorba despre Raluca, o fată simplă din Botoșani, cu care a întemeiat destul de repede o familie. Cei doi au împreună un băiețel și o fetiță de care sunt foarte mândri.

Mircea Radu a vorbit și despre relația cu cei doi copii ai săi. „Eu sunt cel mai puțin permisiv, dar am o relație bună cu cei doi copii ai mei – nu sunt nici zbir, dar nici nu mi se urcă-n cap. E o relație bazată pe multă dragoste – copiii sunt singurii care nu înșală la capitolul ăsta, ce le dai asta primești. Clara are gropiță și ochi verzi, ca mine, iar Tudor e șaten cu ochi negri, dar are ce se cheamă „aerul meu. Adică temperamentul, mișcările, mersul meu”.

Parteneri