marți, iunie 2, 2020

Dan Negru, mesaj cu tâlc. „Uneori, cimitirele NU sunt pline de oameni de neînlocuit”.

„The Last Dance” este o miniserie documentară sportivă americană 2020 despre cariera lui Michael Jordan. Cu un accent deosebit pe sezonul Chicago Bulls din 1997–98. Acest documentar a fost difuzat în mai multe episoade pe durata izolarii datorate pandemiei de Covid-19.

Documentarul se focalizează pe ultimul sezon al lui Michael Jordan cu Bulls (1997-1998), pentru o mai bună descriere a dinastiei de la Chicago. În sezonul 1997-1998, care le-a adus al șaselea titlu, Chicago Bulls, Michael Jordan, antrenorul Phil Jackson și proprietarul Jerry Reinsdorf au permis unei echipe de producție să filmeze echipa din interiorul său cotidian.

Citește și:

S-au înregistrat imagini care nu au fost difuzate niciodată și care figureaza in “The Last Dance”. În afara jucatorilor, peste 100 de apropiați ai echipei și alte personalități au vorbit pentru ESPN pentru a relata aceasta poveste din toate unghiurile.

Dan Negru a postat un mesaj cu tâlc pe pagina sa de Facebook, după ce a urmărit documentarul.

„Un patron și-a concediat angajații aflați încă in plină glorie considerându-i bătrâni. Știam povestea lui Jerry Reinsdorf (patronul) vs Jordan, Pippen, Denis Rodman ( Chicago Bulls).

Citește și:

Netflix l-a scos pe Jerry Reinsdorf in târg să-l facă de râs. După concedierea “dinastiei Jordan”, miliardarul Reinssdorf a a stat ani de zile in topurile celor mai antipatici americani.

Ce nu a spus Netflix e ce s-a întâmplat in anul următor concedierii lui Jordan. Milionarul era sigur ca va reconstrui echipa dar Bulls s-au facut de râs si au intrat in istoria NBA cu un record negativ: intr-un meci cu Miami Heat au marcat 49 de puncte devenind echipa cu cele mai putine puncte înscrise vreodată intr-un meci NBA.

Citește și:

Uneori, cimitirele nu sunt pline de oameni de neînlocuit”, a fost mesajul lui Dan Negru.

 

Parteneri