miercuri, august 5, 2020

Dan Negru, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf. „Întodeauna se găsește unul care să facă lucrarea mai ieftin!”

Dan Negru a reacționat prompt la aflarea știrii că Laurențiu Reghecampf NU va fi noul antrenor al FCSB. Acesta a transmis, în modul său ironic,  un mesaj pentru Laurențiu Reghecampf.

„Gata! E oficial. Reghecampf nu mai vine la Steaua (FCSB) .😔 Am trăit cu speranța. 😂Vor găsi ceva mai ieftin. I-am dat un mesaj spunându-i că noi, aici, întodeauna găsim ceva mai ieftin.
Am trecut și eu prin asta de multe ori. Odată mi s-a propus un format tv, un talent show muzical in care nu aveam încredere și pe care am refuzat să-l prezint.
Și nici dispus la negocieri nu prea eram. 😜Ți se pare cunoscută asemănarea, Reghe?
I-am spus unui prieten povestea și el mi-a trimis o fotografie insoțită de un mesaj pe care încă le mai am in telefon: “Dănuț, stai liniștit. Vor găsi pe altul care să le facă lucrarea mai ieftin. Întodeauna se găsește unul care să facă lucrarea mai ieftin! Așa, ca-n poza asta””, a fost mesajul vedetei TV.

Gigi Becali: „Antrenor Reghe? Nu se pune problema”

Citește și:

Gigi Becali a declarat pentru Digi Sport Special că posibilitatea ca Laurențiu Reghecamp să devină noul antrenor la FCSB este nulă. Becali a negat și o posibilă asociere cu acesta.

„Afacere? Să vină cu bani? Păi câți bani credeți voi că are? O avea și Reghe vreo 6-7 milioane. Păi dacă ai banii ăștia, crezi că poți face fotbal? Dar eu, Becali, vreodată am avut nevoie de asociați? Ce să-mi dea mie un asociat? 3 milioane de euro? Ce să-mi dea?

Citește și:

Hai să vă spun încă un lucru. Păi cum să îmi dea un asociat, că eu o să iau mâine 15 milioane pe Man? Ce să îmi dea? Păi alții iau campionatele și degeaba le iau. Eu nu iau campionatul și iau 15 milioane? Înțelegi? (…) Antrenor Reghe? Nu se pune problema. Am vorbit și cu el azi pentru că am cerut acordul și pentru Toni Petrea. Nu se pune problema acum pentru că el are un contract și nu are rost să vorbim despre asta.”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Citește și:

Cel mai probabil, antrenorul principal va fi ales dintre Mihai Pintilii şi Toni Petrea. Cel din urmă ar putea să revină la club alături de preparatorul fizic Thomas Neubert.

 

Parteneri