marți, iunie 2, 2020

Dan Negru, ofertă incredibilă. Asta înseamnă “consumați produse românești” ? Adrian Rădulescu, președintele Asociației Fermierilor din România și fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, a explicat, recent, la B1 TV de ce au fost interzise cuvintele „Produs în România” pe rafturile din magazinele din țară

În acest context, Dan Negru a avut o postare șoc pe pagina sa de Facebook. Vedeta TV a găsit o ofertă de cazare în Mamaia care întrece orice închipuire.

Citește și:

„Grecii si bulgarii își deschid litoralul de la 1 Iunie si i-au invitat și pe români sa o facă. Dar oficialitățile zic că “românii vor prefera turismul românesc vara asta”. Deci asta insemnă “consumați produse românești” ?

In Grecia sau Bulgaria cazurile de îmbolnăviri sunt cu mult sub România!  Adică, ăia ar trebui să se sperie de noi și nu invers. Inchideți granițele si consumați produsele românești ale ălora care au dat tunuri și au acu’ hotelurile lui Ceaușescu. Pe 5 Iunie am găsit o ofertă la Mamaia. 965 euro/ noapte”, a fost mesajul lui Dan Negru.

Citește și:

Parteneri