joi, iunie 4, 2020

Dana Marijuana, „cea mai mândră mamă”. Ce frumoasă s-a făcut fiica ei! Solista Dana Coteanu (40 de ani) sau Marijuana, cum este cunoscută în lumea showbiz-ului, a devenit o mamă de nota zece. Dana se ocupă singură de cele două fiice ale sale, Alesia (14 ani) și Iris ( 5 ani).

A fost pe val în anii ‘90, cu hit-ul ”Cea mai fidelă fată” și este cunoscută pentru colaborarea cu ”La Familia”. A avut un parcus sinuos, din care nu au lipsit scandalurile și controversele. În prezent, însă, Dana Coteanu se declară un om fericit și împlinit.

Citește și:

Nu mulți știu că, pe lângă muzică, pentru a-și suplimenta veniturile, Dana vinde bijuterii la care lucrează singură. Artista le comercializează, apoi, în târgurile din întreaga țară.

„Mă bucur de cele două minuni pe care viaţa mi le-a dat. Mă descurc bine cu banii. Copiii mei sunt bine, unul este la şcoală şi altul merge la grădiniţă”, mărturisea Marijuana, într-un interviu pentru Click!.

Citește și:

După cum se vede, Alesia, fiica sa cea mare, a crescut și a devenit o domnișoară frumoasă. Aceasta seamănă izbitor cu mama sa.

„Fiica mea nu are studii muzicale. Nu ştiu dacă o să aibă şanse să intre în industria muzicală. Sunt mulţi oameni talentaţi în ţara asta şi nu reuşesc să se lanseze pentru că nu este loc.

Fetiţa mea o să fie o artistă talentată doar pentru prieteni, colegi de clasă şi familie. Dar dacă o să aibă şansa să devină persoană publică, atât eu, cât şi tatăl ei o s-o susţinem”, mărturisea Dana Coteanu, în urmă cu ceva timp pentru Click!.

Parteneri