sâmbătă, august 8, 2020

Dana Rogoz și istoria unei rochițe. Două fotografii, la distanță de 6 ani!

Dana Rogoz a povestit admiratorilor săi, pe pagina de Facebook, istoria din spatele a două fotografii. Pentru a face o paralelă cât mai clară, vedeta a purtat aceeași rochie. Atât în prima fotografie, în care își plimba fiul în cărucior, în ziua în care împlinea 10 săptămâni. În a doua, îmbrăcată în aceeași rochie, își plimba în cărucior fiica, tot în ziua în care a împlinit 10 săptămâni.

Citește și:

Vedeta le-a mărturisit prietenilor săi virtuali că, în urmă cu șase ani, chiar în ziua în care fiul său, Vlad, împlinea 10 săptămâni, a murit tatăl său. Conexiunea celor două evenimente au încărcat-o emoțional. Din fericire, nimic rău nu s-a mai întâmplat zilele trecute, când fetița sa împlinea frumoasa vârstă de 10 săptămâni.

„Azi Lia implineste 10 saptamani. Exact in ziua cand Vlad a implinit 10 saptamani a murit tata. Si tocmai de aceea azi am avut o frica complet irationala. Ca dupa toate momentele de fericire traite in ultimele 10 saptamani, ceva rau s-ar putea intampla, exact ca atunci.

Citește și:

Sigur, o sa imi treaca, e doar o conexiune ciudata in mintea mea. Cea de a doua fotografie e facuta cand tata era in spital, si cand habar nu aveam ca in cateva zile avea sa isi ia la revedere de la noi. E cumva firesc ca in urma experientelor traite, anumite sarbatori sa vina cu un cumul de emotii, unele dintre ele chiar contradictorii.

Altfel, ne bucuram de cateva zile cu rulota la Viscri. Si tot azi, ca sa investim aceasta zi cu emotii pozitive, am facut poze in fata casei noastre, cum se faceau pe vremuri, cu familia. Iar cand renovarea ei va fi gata, vom face un set nou de poze”, a mărturisit actrița.

Citește și:

 

dana rogoz in 2014 si in 2020

 

 

Parteneri