luni, iulie 6, 2020

De ce a plecat Corina Chiriac de la National TV. Adevarul a iesit la iveala! Indragita prezentatoare TV a dezvaluit adevaratul motiv al retragerii sale din televiziune!

După 12 ani de colaborare cu National TV, Corina Chiriac a dezvaluit ca va pleca din televiziune. Indragita artista a marturisit si care este adevaratul motiv care a dus la retragerea sa din televiziune. Artista martutiseste ca este vorba despre o ”epuizare din punct de vedere profesinal” si nu intentioneaza sa semneze cu o alta televiziune.

Citește și:

De ce a plecat Corina Chiriac de la National TV. ”Pentru că din când în când trebuie să mai pui punct și virgulă sau punct. Am onorat tot ce am avut de onorat și m-am epuizat profesional.Nu există un plan de a colabora cu o altă televiziune. Da, am colaborat cu TVR la emisiunea „Deschide poarta soarelui” și m-a onorat această invitație, eu sunt produsul TVR-ului acum 50 de ani.

Citește și:

Smaranda Vornicu, fiica regretatului Tudor Vornicu, m-a invitat personal pe mine și pe alti artiști să cânt în acest proiect de suflet, să vadă telespectatorii că existăm încă și că deschidem poarta soarelui. Sincer, acum mă pot bucura că pot respira aer curat și că mă pot plimba în voie, pe jos, mă bucur că este totul verde”, a declarat Corina Chiriac pentru click.ro.

Parteneri