sâmbătă, iulie 11, 2020

De ce s-a îngrășat Elena Ionescu la Survivor? „Este vorba de o problemă hormonală”. Cântăreața și-a luat inima în dinți și a făcut primul său vlog, de când s-a întors acasă din republica Dominicană.

Mare parte dintre admiratorii cântăreței au vrut să afle motivul îngrășării sale vizibile. Elena Ionescu a dezvăluit faptul că este vorba despre o dereglare, ce nu poate fi gestionată în condițiile din acel loc.

Citește și:

„Am văzut că foarte mulți v-ați mirat că m-am îngrășat la Survivor. Ei, bine, să știți că nu e din pricina mâncării. Este vorba de o problemă hormonală care se întâmplă, am înțeles eu, frecvent, celor care merg în astfel de competiții, chiar și la Survivor.

Este o dereglare pe care nu poți s-o gestionezi. Atunci când corpul nu mai mănâncă foarte mult timp și câștigă niște recompense ca cele pe care le câștigam noi, evident că existau niște șocuri pe care noi le dădeam organismului.

Citește și:

Tot din această problemă nu am mai avut „perioadă”, adică menstruație. „Perioada” mea nu a mai venit de 4 luni de zile. E foarte greu să spun din pricina căror motive. Dar probabil că toate acestea s-au cumulat, s-au adunat și s-a ajuns la această problemă pe care astăzi o am.

Nu știu dacă știți, eu sunt foarte activă și fac sport pentru mine, în primul rând, pentru sănătate. Inclusiv când eram însărcinată cu bebelușul meu făceam foarte mult sport și eram la aceleași kilograme pe care le am acum”, a mărturisit Elena Ionescu.

Citește și:

Chiar și în al 13-lea ceas, câștigătoarea Survivor a vorbit frumos de toți colegii din echipa Faimoșilor. Elena Ionescu nu a dat vina pe nimeni și nu a vorbit despre jignirile pe care i le-au adresat, în special, Ghiță sau Grațiela Duban.

 

Parteneri