Info Actual > Showbiz > De ce s-au despărțit Prințul William și Kate. Secretul pe care Casa Regală nu l-ar fi dezvăluit vreodată
Showbiz

De ce s-au despărțit Prințul William și Kate. Secretul pe care Casa Regală nu l-ar fi dezvăluit vreodată

De ce s-au despărțit Prințul William și Kate. Secretul pe care Casa Regală nu l-ar fi dezvăluit vreodată

De ce s-au despărțit Prințul William și Kate. Secretul pe care Casa Regală nu l-ar fi dezvăluit vreodată! Drumul prințului William și Kate Middleton spre fericire a întâmpinat un scurt blocaj în 2007.

Cu patru ani înainte de a schimba jurămintele într-o nuntă de basm la Westminster Abbey din Londra, cei doi s-au despărțit. William era staționat în afara Londrei alături de Household Cavalry, iar presiunea crescândă a presei, a contribuit la separarea tânărului cuplu.

Relația lor a fost oarecum stâncoasă de la început. Regina Elisabeta nu ar fi vrut ca Kate să se alăture familiei regale, iar prințul William chiar s-a despărțit de Kate înainte de eventuala lor căsătorie. Noi detalii despre această despărțire îl zugrăvesc pe prinț ca fiind oarecum crud.

De ce au ajuns la despărțire

Viața lui Kate Middleton s-a schimbat în totalitate atunci când s-a căsătorit cu prințul William. Deși viața regală are cu siguranță avantajele ei, ducesa Catherine nu a avut de ales decât să facă unele schimbări drastice în viață după nunta ei, inclusiv să renunțe la carieră.

Kate Middleton, cunoscută și sub numele de Catherine, ducesa de Cambridge, este căsătorită cu prințul William din 2011 și par la fel de fericiți ca oricând.

S-au întâlnit la Universitatea din St. Andrews, unde ea studia istoria artei. După absolvire, Kate Middleton a început să lucreze pentru lanțul de îmbrăcăminte Jigsaw.

În 2001, William și Kate s-au întâlnit la Universitatea St. Andrews. Ar fi putut să prezică în acel moment că vor deveni într-o bună zi cel mai popular cuplu din Marea Britanie? Probabil ca nu. Deși amândoi au studiat istoria artei și au avut interese comune, la început au fost doar prieteni buni. Au împărțit chiar și un apartament într-o casă studențească cu alți doi colegi de apartament.

RELATIA NU A FOST DOAR LAPTE SI MIERE!

Cei doi s-au cunoscut intr-o perioada in care erau foarte tineri, iar la inceput nu au avut relatia frumoasa pe care o au astazi.

Pe vremea cand erau studenti, Kate Middleton si Printul William s-au despartit si multi au fost curiosi sa afle care a fostul motivul real al separarii.

De ce s-au despărțit Prințul William și Kate!

Potrivul expertilor, motivul a fost unul simplu: Kate era o tanara simpla si s-a simtit coplesita de relatia cu unul dintre cei mai importanti membri ai familiei regale britanice.

CE ÎNSEAMNĂ SĂ TE MĂRIŢI CU UN MEMBRU AL FAMILIEI REGALE

“Cred că şi-a dat seama la ce s-a înhămat şi ce povară e. E o pedeapsă pe viaţă, să te măriţi cu un membru al familiei regale”, a explicat Judy Wade, conform mirror.co.uk.