joi, iulie 9, 2020

De necrezut! Ce pensie are Mirabela Dauer? „Lumea nu trebuie să ştie amărăciunile noastre”. În ciuda pensiei foarte mici, artista nu vrea să se plângă de această situație.

Ce a mărturisit cunoscuta cântăreață despre banii pe care-i primește de la stat?

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită“, spunea Mirabela Dauer în urmă cu ceva timp.

Citește și:

Cântăreața este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Șlagărele sale sunt cunoscute de toți românii și au fost cântate de toate generațiile. În mod cu totul neobișnuit, Mirabela Dauer a avut fani de toate vârstele, de-a lungul celor 57 de ani de carieră.

„Nu îmi place să mă vait”

De necrezut! Acesta a declarat, conform spynews, că există oameni cu o pensie mult mai mică decât a ei.

Citește și:

„Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat. Ce mare brânză? M-am văitat eu vreodată? Şi nici n-am să mă vait. Mie nu-mi place să mă vait. Asta e. Mă duc, muncesc, alerg, cânt frumos. Vine lumea la spectacol şi asta e.

Nu îmi place să mă vait pentru că vreau să-ţi spun o chestie. În ţara asta sunt oameni mult mai amărâţi ca noi, înmiit mai amărâţi ca noi. Şi lumea ne iubeşte aşa cum suntem noi, să venim la televizor să cântăm, să facem haz de necaz.

Citește și:

Lumea nu trebuie să ştie amărăciunile noastre. Venim aici să ne văităm şi să plângem? Nu. Venim să facem sufletul frumos. Să ne iubească lumea aşa cum suntem”, a mărturisit îndrăgita artistă.

Parteneri