joi, iulie 9, 2020

De trei luni captivă în Bali. Lora: „Sunt cea mai bună versiune a mea”. Artista a vorbit în exclusivitate pentru Click! și a povestit odiseea celor trei luni de Bali. A ajuns în această țară pentru două săptămâni și a rămas aproape 100 de zile.

Cântăreața a recunoscut că, la început, totul a fost cam haotic. Se simțea captivă în Bali. Acum, însă, locul i se pare de vis. Consideră că a ajuns la cea mai bună versiune a ei. Și în Bali s-au respectat reguli de izolare la domiciliu, din cauza pandemiei. dar, încet, încet, lucrurile intră pe făgașul lor normal.

„Mă simt în singuranță aici”

Citește și:

„Plajele au fost închise. Iar localnicii puseseră afișe în care ne amenințau să stăm în case că sunt cu ochii pe noi. Acum, în această zonă în care sunt acum, situația e mai relaxată și se mizează pe respect și responsabilitate.

Cultul măștii e important. Nu-ți face nimeni nimic dacă nu o porți, dar oamenii aceia simpli care își împreunează palmele și fac o plecăciune în fața ta impun respect prin bunătatea lor. Încep să se deschidă, încet, încet, și anumite plaje, deși nu le-am dus lipsa prea mult pentru că am piscina în curte.

Citește și:

Mă simt în singuranță aici. Mă simt ca acasă, deși îmi lipsește familia. Cel mai dor îmi e de fratele meu, de surorile lui Ionuț, de nepoțel, de trupa mea… Îmi e dor de scenă, cu toate că aici n-am mai simțit nevoia să cânt. M-am concentrat pe alte lucruri frumoase care-mi fac bine”, a mărturisit Lora.

Blocată în Bali, Lora a aflat când se va putea întoarce în România ...

Artista a mai spus că atunci când se va întoarce în România, are o singură dorință pe care vrea să și-o îndeplinească.

Citește și:

„Când mă întorc în România, îmi doresc să o vizitez. Poate sună ciudat, dar eu nu am văzut țara mea decât prin geamul mașinii care mă ducea la concerte sau de la balconul hotelurilor. Am făcut mii de kilometri, dar n-am văzut aproape nimic. Asta se va schimba de acum”, a spus cântăreața.

 

Parteneri