luni, iunie 1, 2020

Declarație neașteptată. Rareș Bogdan. „Dacă era Carmen Dan implicată, îi ceream demisia”. Un bărbat a fost bruscat de polițiști, în București, pentru că a refuzat să îi fie luată temperatura. În acest context, Rareş Bogdan a reacţionat dur după ce a urmărit imaginile cu intervenţia poliţiştilor. Europarlamentarul PNL a declarat la România TV că „între fermitate și abuz e o graniță fină”.

Citește și:

Politicianul s-a întrebat retoric ce s-ar fi întâmplat era Carmen Dan implicată.

„Drepturile şi libertăţile sunt fundamentale, e important să fie respectate. Între fermitate şi abuz e o graniţă fină. Eu cer fermitate, în special cu infractorii. Dar nu voi susţine derapajele şi abuzurile niciodată.

Dacă era Carmen Dan azi, ce să fi spus? Că e necesar să existe o reacţie foarte clară! Asta cer şi acum. În măsura în care Carmen Dan era implicată, îi ceream şi demisia. Dar nu e mereu cazul să mergi până la cel mai înalt nivel. Să ceri demisia unui ministru pentru că un poliţist a acţionat greşit nu e neapărat corect.

Citește și:

Legat de amenzi, dacă nu existau, cu siguranţă situaţia exploda şi în România. Uneori, măsurile coercitive pot bloca derapajele unora care nu vor să respecte nimic”, a declarat Rareş Bogdan.

Parteneri