joi, iulie 9, 2020

Declarație sfâșietoare. Adriana Bahmuțeanu. „Simt că nu am niciun rost fără copiii mei”. Pentru vedeta TV, perioada de izolare la domiciliu a fost un adevărat calvar. Și nu pentru că s-a plictisit în casă. Ci pentru că nu a mai putut să fie împreună cu cei doi băieți ai săi, Eduard și Maximus. Aceștia se află la tatăl lor, Silviu Prigoană, în urma unei decizii judecătorești.

Citește și:

De frica pandemiei de coronavirus, omul de afaceri s-a baricadat în casă. Așa că, cei doi băieți nu au mai putut merge în vizită la mama lor nici măcar în cele două weekenduri din lună, aşa cum s-a decis la tribunal.

Adriana Bahmuțeanu a declarat pentru Click! că îi este foarte dor de copiii săi. Deși înțelege nevoia de protecție a tatălului lor în plină pandemie.

„I-am auzit doar la telefon. Și o singură dată i-am văzut şi i-am strâns în braţe printre porţile de fier ale casei tatălui lor. Copiii sunt la el. Iar ultima dată când au fost la mine s-a întâmplat chiar atunci când s-au dat restricţiile de izolare.

Citește și:

Silviu nu i-a mai lăsat să vină la mine, de frica virusului. El s-a baricadat la propriu. Nu iese deloc şi şi-a trimis şi angajaţii acasă. Este foarte atent şi cumva sunt de acord cu el, e normal să se protejeze pe el, dar şi pe copii”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu pentru sursa citată.

Declarație sfâșietoare: „Au nevoie mai mult de tatăl lor decât de mine”

Adriana Bahmuțeanu a ales binele copiilor. Aceasta este conștientă că, la tatăl lor, fii săi au parte de mult mai mult spațiu.

Citește și:

„Într-adevăr, îmi este foarte dor de ei, simt că nu am nici un rost fără ei. Oricum, a trecut ce era mai greu şi cumva sunt mulţumită pentru că băieţii au la tatăl lor casă mare, piscină, toate condiţiile necesare, fac teme digitalizat. La mine cred că se plictiseau. Că nu e deloc uşor la bloc pentru mine, darămite pentru ei. În plus, ei au crescut, sunt băieţi şi au nevoie mai mult de tatăl lor decât de mine”, a mai spus vedeta TV.

Parteneri