sâmbătă, iulie 11, 2020

Delia este la pământ! Au trădat-o cei de la care avea cele mai mari aşteptări

Pandemia de COVID-19 și regulile impuse de autorități în starea de urgență i-a pus în ‘stand-by’ pe artistii. În rezolvarea acestei situații critice, Delia a avut o ințiativă excelentă pentru reîntoarcerea artiștilor pe scenă. Este vorba despre concertele de tip ”drive-in”, în aer liber.

Citește și:

Cu toate acestea, chiar dacă în această perioadă pare să fie singura modalitate prin care să ne putem bucura de un spectacol live, iar parlamentarii români nu sunt deschiși la acest nou proiect inițiat de americani.

Delia a fost primul artist de la noi care a încercat să facă un concert drive-in, eveniment ce urma să aibă loc pe 31 mai, însă autoritățile nu au fost de acord, motiv pentru care, în urmă cu câteva zile, concertul a fost anulat, în ciuda petiției pe care a lansat-o pentru a-și susține proiectul, notează dcnews.ro.

Delia este la pământ! Mi se pare că nu suntem nici măcar ultima lor problemă

Citește și:

„Mi se pare mult mai periculos să mergi într-un loc cum ar fi un supermarket sau într-un magazin mare, care este deschis în această perioadă, şi în care intră sute de oameni, decât să stai în maşină şi să priveşti. Nu mi se pare că are cineva ceva cu artiştii, dar mi se pare că nu suntem nici măcar ultima lor problemă”, a explicat celebra artistă, în direct la XNS.

Fiind în stare le alertă, evenimentele de tip drive-in nu sunt permise, iar decizia a fost anunțată de Parlament pe 20 mai.

Citește și:

Organizatorii concertului Deliei de la Romexpo au fost nevoiți să se alinieze acestei reglementări și astfel, speră la amânarea concertului.

„Conform noilor reglementări aprobate de Parlament în cursul zilei de miercuri, 20 mai 2020, ce prevăd interzicerea evenimentelor de tip drive-in, suntem nevoiți să amânăm evenimentul Delia Drive-In din ‪data de 31 mai 2020‬ la o dată pe care o vom stabili ulterior în funcție de cum va fi posibil din punct de vedere legal. Speranța noastră este ca relaxarea măsurilor să se întâmple începând cu ‪1 iunie‬, așa cum au anunțat guvernanții în ultimele zile. Echipa lucrează în continuare la acest proiect și facem tot posibilul să oferim publicului o experiență inedită”, au anunțat organizatorii.

Parteneri