sâmbătă, august 8, 2020

Denise Rifai, misterioasă. „Vin vremuri interesante!” Cine va fi noul premier al României?

Denise Rifai sugerează, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că zilele lui Ludovic Orban sunt numărate la Palatul Victoria. Jurnalista susține că Dâncu ar fi propunerea de premier a social democraților pentru președintele Klaus Iohannis.

„Cateva COMPLETARI.
1. Eu nu am zis ca Dancu va fi Premier ci ca se doreste a fi propunerea PSD; Ciolacu are oricum doar 2 optiuni: sa se autopropuna sau sa l propuna pe Dancu;
2. Presedintele Iohannis, sigur, va juca! Poate merge cu Orban in continuare sau poate incerca un premier nou, de exemplu Alina Gorghiu. 🙂
Ce e realmente interesant este ca astazi se intra in sedinta de guvern cu peste 50 de acte normative; ca si cum Orban ar sti ceva si vrea sa se asigure ca ii trec toate proiectele.
Nu mai zic ca maine e sedinta mare la PNL si e scandal mare de tot din cauza candidaturilor pentru primariile din capitala. Traim zile foaaarte fierbinti, dpdv politic! Vin vremuri interesante!
Cat despre PSD, Iohannis, Motiunea de Cenzura si rolul pe care il are revenirea lui Dancu in politica mare, apoi…. am eu asa un Sentiment ca Vasile Dancu va fi propunerea PSD pentru functia de premier ! :)))
Ps. Doar Dancu este “un specialist cunoscut de toata lumea”. 🙂
Avem deci Premier.
Alegeri locale vom mai avea ????! :))) Oare????!

Citește și:

Parteneri