marți, iunie 2, 2020

Dieta Majdei! A ajutat-o să scape de 23 de kilograme! Majda Aboulumosha spune că dieta care a ajutat-o să slăbească 23 de kilograme nu e foarte grea, însă trebuie să mănânci cu precădere două alimente. Ceea ce nu e ușor de respectat de către toată lumea.

Vedeta Antena Stars a ținut să adauge, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca nu a luat niciodată pastile de slăbit. Ea a vrut să-și avertizeze tinerele admiratoare ca cea mai bună dietă este cea sănătoasă. Și asumată.

Citește și:

„Am primit sute de mesaje cu ce dieta am ținut, s-au ce pastile am luat! Fetelor, imi e foarte greu sa răspund imediat tuturor, o sa fac tot posibilul sa va răspund in timp, mai ales mămicilor care mi-au scris ca nu-și mai găsesc motivația, ca au uitat de ele.

Celor ce mi-au cerut dieta: eu am salvat-o la mine la Repere și cred ca o găsiți și pe net. Dacă e nevoie o s-o las aici scrisă.

Pastile de slăbit nu am luat‼️

Citește și:

După ce am slăbit, un anumit brand m-a contactat sa ma asociez ca și imagine, întotdeauna am fost foarte atenta ce recomand. Dacă eu nu cred intr-un produs, sau știu ca este dăunător, nu îl recomand.

Acele pastile aveau o substanța care, după părerea mea nu ar fi făcut bine. Așa ca, pentru oricât de mare ar fi fost suma, nu as face așa ceva . Dacă eu nu consum, nu am cum sa fac reclama.

Citește și:

Aici sunt și foarte multe adolescente, care sunt in creștere, aveți grija de organismul vostru, hraniti-va sănătos. Va puteți ajuta de ceaiuri din plante naturale pentru detox, vă puteți ajuta de alimente sănătoase. Dacă nu țineți dieta pe care am ținut o eu, puteți sa va faceți un plan alimentar, sa-l vizualizați, fiecare își cunoste cel mai bine organismul.
Va mulțumesc frumos ca ma urmăriți și sa nu uitați sa zâmbiți !”, a fost mesajul Majdei.

Dieta Majdei!

„ Primele 2 zile, iaurt și salată. După care, următoarele 3 zile, iaurt, salată și un tip de aliment pe care-l alegeți voi, fie că este carne, fie că este pește, fie că este măr.

În momentul în care vreți să mâncați mai multe fructe, să nu consumați iaurt în acele 3 zile. Ca să treceți la un alt aliment, de fiecare dată țineți din nou, iaurt, salată, după care, pepene, de exemplu sau iaurt, salată, ton”, a povestit vedeta.

Majda recunoaște că dieta urmată de ea nu este una recomandată de nutriționist și își sfătuiește fanii să ceară sfatul medicului dacă vor să slăbească.

Eu am consumat foarte multă salată de varză, însă nu am folosit toate legumele în salată. De exemplu, roșia îmi face un pic de aciditate și atunci am preferat să mănânc foarte multă salată de varză sau salată simplă sau salată cu castravete cel mult.

Am folosit ulei normal, nu de măsline, însă cu cât folosiți mai mult ulei de măsline, rezultatele vor apărea mai devreme. Se ține atât cât vă doriți voi și cât puteți.

Nu este luată de la vreun specialist, așa că vă rog să luați legătura cu un nutriționist. Am ținut-o eu pe propria răspundere, pentru corpul meu. La mine a dat rezultate”, a mărturisit Majda.

Parteneri