luni, iunie 1, 2020

Doliu în lumea artistică! Este o zi de doliu pentru lumea artistică de la noi. Vestea a fost actrița Mirela Oprișor, cunoscută și pentru rolul de Aspirina din Las Fierbinți. Actorul Constantin Drăgănescu a murit, anunțul trist fiind făcut în această dimineață.

 

Doliu în lumea artistică! S-a stins din viață Constantin Drăgănescu

Constantin Drăgănescu a murit la vârsta de 84 de ani, însă motivul decesului său nu a fost momentan pronunțat și a rămas necunoscut. Mirela Oprișor a făcut un anunț pe contul ei de Instagram.

Citește și:

Actorul s-a născut în anul 1936, la Constanța. A absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, în anul 1961. Vestea morții fulgerătoare din lumea artistică a venit din partea Mirelei Oprișor, recunoscută și ca Aspirina, din serialul Las Fierbinți.

Actrița, Mirela Oprișor, a fost colegă cu Constantin Drăgănescu pe scena teatrului și se pare că actorul consacrat și-a pus amprenta asupra vedetei, care a transmis că este în doliu. Constantin Drăgănescu are un palmares impresionant, el a marcat apariții în foarte multe filme, scurtmetraje, seriale, dar și roluri de teatru.

Citește și:

Constantin Drăgănescu a avut o carieră impresionantă în lumea artistică românească, de peste 40 de ani, fiind specializat pe rolurile secundare. Actorul a apărut în foarte multe filme și a colaborat inclusiv și cu regizorii din noua generație. Și-a început parcursul artistic pe scenele teatrelor din Constanța, dar și Piatra Neamț, după care a marcat apariții și la Teatrul Bulandra, din Capitală.

Citește și:

Constantin Dragănescu a avut în urmă cu câteva săptâmâni, pe 9 februarie 2020, un dialog fabulos cu Mircea Diaconu „Ce mișto era când mă împușcai tu în frunte” (vezi aici dialogul), fiind prezent la comemorarea a 30 de ani de la moartea regizorului Alexandru Tatos.

 

“Dumnezeu sa te odihnească! Vei rămâne mereu în inima mea, Constantin Drăgănescu!”, a fost anunțul trist făcut de Mirela Oprișor, pe rețele sociale, în seara de joi.

Parteneri