duminică, iulie 5, 2020

Doliu în lumea sportului! O mare legendă a murit după o boală cruntă.

Willie Thorne, o legendă în lumea snookerului, a murit într-un spital din Spania la vârsta de 66 de ani. Conform BBC, Willie Thorne a fost diagnosticat cu leucemie în luna martie. Săptămâna trecută a ajuns la un spital din Spania, după ce s-a simțit foarte rău.

Julie ONeill, cea care l-a îngrijit pe Thorne, a fost cea care a făcut public decesul campionului. Conform lui ONeil, Thorne a murit miercuri, în primele ore ale dimineții.

Citește și:

„Willie a intrat în șoc septic și nu a răspuns la niciun tratament, astfel încât spitalul a luat decizia de a opri aparatele la care era conectat. Am fost cu el până la final și i-am citit mesaje de la oameni. A murit foarte liniștit și fără durere, ascultându-și copiii care îi spuneau că îl iubesc” a declarat Julie ONeill.

Flipboard: Former Snooker Star Willie Thorne Dies, Aged 66

Thorne, cunoscut în snooker ca Mr. Maximum, a fost considerat printre cei mai buni jucători din lume în anii ’80. Acesta a fost, la un moment, dat numărul 7 mondial. Până la decesul acestuia, peste 17.000 de lire sterline s-au strâns pe o pagină GoFundMe, creată pentru a ajuta la plata tratamentului său.

Parteneri