marți, august 11, 2020

Drama unui fotbalist! Presa din Italia relatează povestea românului Andrei Țugui, care ar fi putut avea un viitor strălucit în fotbal. Andrei Țugui a fost unul dintre mijlocașii talentați ai generației sale. El a fost transferat de AS Roma, pentru centrul de copii și juniori, în 2013, de la Liceul cu Program Sportiv Banatul, din Timișoara, dar cariera lui a luat o turnură cu totul neașteptată.

Citește și:

 

Din cauza unei accidentări, Andrei Țugui a ajuns să lucreze la reparația drumurilor din Italia.

 

Fostul mijlocaș român prindea transferul la AS Roma încă de la 17 ani. Din păcate, a suferit o accidentare gravă, o ruptură de șold la un antrenament, și din acel moment cariera sa a urmat o cale complet neașteptată:

“Mă urc în autoutilitară și mergem să reparăm drumurile. Acoperim găurile, verificăm dacă toate lucrurile sunt la locurile lor. Sunt foarte mulți kilometri de acoperit”, scrie Gianluca Di Marzio, precizând și că Andrei parcurge zilnic în jur de 250 de kilometri.

Fericitul moment al transferului

Citește și:

“Am fost foarte fericit în momentul transferului. La început, m-am antrenat cu echipa Primavera, cu cei născuți în 1994, toți mai mari decât mine. Mă opream să îi urmăresc pe de Rossi și Francesco Totti, uneori, la cafenea, unde stăteau și citeau ziarul, chiar mai schimbam câteva vorbe.

Drama unui fotbalist! Accidentarea care i-a schimbat viaţa

”Eram la antrenament, o minge venită din partea dreaptă, am preluat pe stângul și am vrut să schimb direcția, asta mi-a fost intenția, cel puțin. Din păcate, piciorul mi-a rămas blocat acolo. A fost o ruptură de șold. Am plâns foarte mult, nu știam ce se întâmplă cu mine”, îşi amintesşte Andrei.

Citește și:

După accidentare, s-a întors în Romănia, dar a suferit o nouă accidentare. La începutul acestui an, fotbalistul român ajuns la 24 de ani s-a întors în Italia, pentru a juca fotbal într-o localitate de lângă Roma, Palestrina, dar și pentru a lucra. Pandemia de coronavirus l-a împiedicat să revină pe terenul de fotbal, dar Andrei se declară fericit că are un loc de muncă și un venit.

 

Parteneri