joi, iulie 9, 2020

Ea e cel mai frumos copil din lume! Kristina Pimenova este considerat cel mai frumos copil din lume! Fetița a devenit cunoscută datorită frumuseții sale naturale.

Micuța rusoaică este considerată cea mai frumoasă fetiță din lume, iar oamenii de pretutindeni nu au „îndrăznit” să contrazică acest lucru. Specialiștii consideră că trăsăturile ei sunt perfecte. Fata are un păr blond superb, buzele conturate, năsucul mic și cârn, iar ochii într-un ton de albastru smarald.

Citește și:

Russian girl hailed 'most beautiful girl in the world' | Daily …

Părinții adolescentei, în vârstă de 12 ani, sunt un fost fotbalist, Ruslan Pimenov, și Glikeriya Shirokova, un fost model. Cel mai frumos copil din lume și-a început cariera în modeling la vârsta de patru ani, când mama ei a trimis câteva fotografii agenției de modă President Kids.

Mama sa este cea care manageriază cele două pagini de pe reţelele de socializare. Nu de puţine ori a fost acuzată că îşi exploatează copilul. Sau că fotografiile publicate cu Kristina sunt de “natură sexuală”.

Citește și:

Ea e considerata cea mai frumoasa fata din lume! – Bucatarici

„Trebuie să gândeşti ca un pedofil ca să vezi ceva sexual în aceste poze, deci este momentul să mergi la doctor. Nu accept aceste acuzaţii”, a fost răspunsul Glikeriyei Shirokova acuzațiilor aduse, conform DailyMail. Femeia consideră că fotografiile sunt inocente, deşi în multe dintre acestea Kristina apare purtând fuste foarte scurte sau pantaloni foarte scurţi.

Interview mom Kristina Pimenova magazine HELLO! - news-4y

Kristina Pimenova a lucrat pentru branduri exclusiviste

Citește și:

Russia mother insists "world's most beautiful girl" is sheltered ...

Micuța rusoaică are în palmares contracte de imagine cu brand-uri precum Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani, Benethon, precum și apariția pe coperta revistei “Vogue Bambini”, pe când avea doar șapte ani.

 

 

În 2014, revista Women Daily a numit-o pe Pimenova „cel mai frumos copil din lume”. Pe lângă frumusețea naturală incontestabilă, Kristina Pimenova este și extrem de talentată. Aceasta practică gimnastică ritmică sub îndrumarea antrenoarei Olga Kapranova. În 2013 a participat la competiția de gimnastică din Tatarstan, organizată de Alina Kabaeva, unde a câștigat medalia de aur în lotul junioarelor.

kristina Pimenova on Twitter: "This is only one of thousands of ...

În aprilie 2015, cea mai frumosă fetiță din lume s-a mutat în California alături de mama sa. A apărut, de atunci pe copertele mai multor reviste cunoscute. Astăzi, Kristina are 14 ani și visul său cel mai mare este acela de a adeveni actriță. A intrat deja în lumea filmului. A avut un rol în filmul care urmează să apară pe marile ecrane, „Creators: The Past”.

Kristina Pimenova (With images) | Most beautiful eyes

 

Parteneri