joi, iulie 9, 2020

„Educația sexuală în școlile din România, o ABERAȚIE!” Adina Alberts, apel la ministrul Educației. Cunoscutul medic estetician a adus în prim-plan o problemă care îi privește pe toți părinții.

Adina Alberts a vorbit, pe pagina sa de Facebook, pe marginea unui citat șocant dintr-un manual. „Penisul lui tati devine tare, intră în vaginul mamei și eliberează spermă. ACESTA ESTE MOMENTUL MARII PLĂCERI”. Medicul îi roagă pe urmăritorii săi să-și imagineze cum ar suna această frază în urechile copiilor.

Citește și:

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

„V-ați imaginat cum se desfășoară o oră de educație sexuală în școli?”

„Educația sexuală în școlile din România, o ABERAȚIE! V-ați imaginat cum se desfășoară o oră de educație sexuală în școli? Un dialog în care un adult îi spune unui copil că „penisul lui tati devine tare, intră în vaginul mamei și eliberează spermă. ACESTA ESTE MOMENTUL MARII PLĂCERI”.

Citește și:

Acest citat este dintr-un manual de educație sexuală, pe care copilul dumneavoastră trebuie să-l „studieze” la școală! JENANT! “Educația sexuală” nu este o materie dacă ea nu este predată de un specialist, o persoană avizată în domeniu.

Mai mult decât atât, menirea primordială a sexului este PROCREEREA. Asta ar trebui să afle, în primul rând, copiii. Accentele trebuie moderate, exprimarea temperată, sănătatea și igiena sexuală evidențiate mai ales”, a subliniat medicul.

„Educația sexuală ar trebui predată de un medic”

Citește și:

Adina Alberts i s-a adresat direct ministrului Educației. Aceasta a atras atenția asupra pedofiliei și a îndemnat-o pe Monica Anisie să se folosească de specialiști. Care să le explice copiilor cum se pot feri de metodele de abordare ale perverșilor.

„Educația sexuală ar trebui predată de un medic. Și nu trebuie să uităm de BOLILE CU TRANSMITERE SEXUALĂ. Cu ele ar trebui să începem informarea copiilor noștri dpdv sexual. Pentru asta ar trebui, într-adevăr, un manual!

În final, vă dau o soluție, doamna Monica Cristina Anisie, vă deschid ochii spre o adevărată problemă din această arie: PEDOFILIA!
Băgați, doamnă, specialiști în școli care să le explice copiilor care sunt metodele de abordare a ACESTOR PERVERȘI, cum acționează, cum păcălesc copiii și CE SĂ FACĂ ÎN MOMENTUL ÎN CARE SUNT ÎN PERICOL!”, a mai spus celebrul medic.

 

Parteneri