duminică, iulie 5, 2020

Elena Ionescu, despre celebrul costum negru-portocaliu. „O amintire frumoasă”. Pe tot parcursul competiției Survivor, Elena Ionescu a purtat, în principal, un singur costum sportiv. Aproape cinci luni de zile, cântăreața a purtat un costum în două culori, alb și negru.

După terminarea competiției, aceasta a fost întrebată ce va face cu hainele din Survivor. Răspunsul Elenei a fost savuros.

Citește și:

„Domne, am zis că nu am să îl mai îmbrac niciodată. Dar această finală a venit cu șansa de a-l mai purta din nou. Acum este însă o altă senzație decât cea din Republica Dominicană. Mă simt foarte bine, fiindcă știu că nu o să mai intru pe traseu și când stau în el este minunat. Și… când sunt și spălată. Atunci, când trăiam acolo și mă uitam la el, mi se făcea lehamite.

Citește și:

La un moment dat, nu știu, simțeam că mă urăsc pe mine. Din pricina faptului că nu pot să fiu curată, nu pot să mă spăl bine. Noi acolo ne spălam în apa mării sau improvizat din apa râului… e foarte greu să menții o igienă și ai o stare de disconfort foarte mare. De aceea, și multe persoane clachează sau obosesc din această pricină. E foarte, foarte greu,să stai patru luni și jumătate în aceași ținută.

Citește și:

Azi, am crezut că o să mă dezic de ea și o să mă schimb, dar am stat cu el până la ultima zi. L-aș da, dacă și l-ar dori cineva foarte tare, dar în același timp, nu știu, vreau să îl păstrez ca o amintire frumoasă”, a declarat Elena Ionescu, potrivit wowbiz.ro.

În urma voturilor telespectatorilor, cântăreața Elena Ionescu a fost cea care a ieșit învingătoare. Artista a intrat în posesia trofeului ”Survivor România” și va încasa un premiu în valoare de 250.000 de lei.

Parteneri