joi, august 6, 2020

Elena Ionescu și Emanuel, noul cuplu din showbiz? „Să nu exagerăm…deocamdată”.

Săptămâna trecută, fostul concurent de la Survivor, Emanuel a fost suprins în patul Elenei Ionescu. Încă din perioada în care se afla în republica Dominicană, dansatorul Emanuel mărturisea că îi place de fosta solistă de la Mandinga, dar că nu e de nasul lui.

Survivor Romania. Elena Ionescu și Emanuel, mai mult decât prieteni? -

Întorși în România, cei doi s-au apropiat foarte mult. După ce au filmat un TikTok, în care Emanuel stătea în patul vedetei,  fanii au intrat din nou la bănuieli. Elena Ionescu a decis să lămurească situația și a dat o serie de declarații, imediat după ce s-au întors din Vama Veche.

Elena Ionescu și Emanuel: „Nu suntem împreună în sensul acela al cuvântului”

Citește și:

Elena Ionescu și Emanuel, noul cuplu din showbiz? Elena Ionescu dă explicații.

„Suntem mereu împreună și lumea gândește puțin greșit despre noi. Nu suntem împreună în sensul acela al cuvântului. Ci colaborăm, suntem prieteni, ne înțelegem foarte bine.

Abia ne-am întors din Vamă, unde ne-am distrat extraordinar. Dar nu numai noi doi, ci alături de alți concurenți de la Survivor, cu care am rămas în relații extraordinar de bune.

Citește și:

Este adevărat, am stat unul lângă altul, dar nu sunt sentimente acolo… Cel puțin așa percep eu lucrurile. Poate lumea a crezut mai mult după ce am făcut acel Tik Tok în pat și…uite iubirea. Se poate vorbi și așa, dar să nu exagerăm…deocamdată”, a spus Elena Ionescu.

Se naște o idilă după Survivor, între Elena Ionescu și Emanuel - WOWBi

Parteneri