joi, august 6, 2020

Emmanuel Macron: Discursul care zgâlțâie Planeta! Președintele Franței, Emmanuel Macron, a susținut astăzi, 14 iulie, un discurs în cadrul recepției oferite cu ocazia Zilei Naționale a Franței. Cu această ocazie, el a transmis un mesaj extrem de dur la adrea întregii planete.

Despre discurul ținut de Marcon, jurnalistul Paul Cozighian, corespondent român în Franța,a povestit despre discursul lui Emmanuel Macron de astăzi, de Ziua Franței.

Oamenii politici nu pot să decidă în locul medicilor

Citește și:

„Pentru prima oră, Emmanuel Macron s-a adresat populației de Ziua Națională, a fost o premieră. Ceea ce pe vremuri era o tradiție, el renunțase la acest exercițiu, dar iată că anul acesta, ținând cont de situația dramatică prin care a trecut nu numai Franța, ci întreaga planetă, a luat hotărârea să se adreseze publicului.

A fost înterbat ce ar face dacă s-ar îmbolnăvi de COVID și dacă ar vrea să se trateze cu Hidroxiclorochină.

Citește și:

El a spus că nu, pentru că nu s-a dovedit că este util, iar testele care sunt în curs încă nu au dovedit lucrul acesta. Și a profitat de acest subiect ca să spună că: Oamenii politici nu pot să decidă în locul medicilor”, a spus Paul Cozighian, în direct la B1 TV.

Parteneri