joi, august 6, 2020

Este sau nu cel mai drăguț cățel din lume? Are peste 100.000 de urmăritori pe Instagram

Se numește Oliver, are un an și trei luni și este unul dintre cei mai fotogenici căței din lume. O adevărată vedetă, cu mai mult de 100.000 de urmăritori pe Instagram. Fiecare poză adună mii de like-uri.

Paws for thought: Olvier puts on a showstopping pose while dressed in a navy dog jumper

După ce Dailymail i-a dedicat un articol, Oliver a devenit răsfățatul Internetului. Marca sa distinctivă este asemănarea sa cu un ursuleț. Cu ochii săi perfect rotunzi, cu năsucul negru și blana maronie și zbărlită, cățelul vedetă e luat drept un ursuleț de pluș, la prima vedere.

Citește și:

Provine din încrucișarea unui Spitz pitic cu un Poodle Toy și s-a născut în Norvegia, la Oslo. A fost adoptat de Steffen Finstag si Sofie Lund.

Is this the world's cutest dog? Oliver the puppy is Instagram star ...

Cel mai drăguț cățel din lume, dragoste la prima vedere

Tinerii norvegieni, în vârstă de  23 de ani, la acea vreme, și-au dat seama repede de drăgălășenia animăluțului lor de companie.

„Ne doream altă rasă de câine, de fapt. Nici nu aveam nici cum sa-l visam pe Oliver, rasa lui nu poartă niciun nume. Și cum l-am văzut, și Sofie, și eu ne-am îndrăgostit lulea de el.

Citește și:

Noi nu suntem într-atât de populari pe nicio rețea socială. Dar Oliver are deja 100 000 de urmăritori pe contul lui, Oliverthedogx, și este deja vedeta”, a declarat Steffen Finstag, pentru sursa citată.

Parteneri