joi, iulie 9, 2020

Eugenia Șerban a trecut pe lângă moarte! A fost operată pentru două cancere, timp de 12 ore.

A aflat că are cancer la sân și cancer ginecologic în aceeași zi. Într-o zi frumoasă de aprilie. A fost dărâmată. Dar s-a ridicat. Și și-a continuat viața. A trecut printr-o operație complexă și complicată, de 12 ore. Acum e bine. Iubește viața.

Actrița mărturisește că boala a schimbat-o. În bine. Și că, abia acum, se bucură de fiecare clipă și de fiecare zi.

Citește și:

„Mă simt mult mai puternică și simt că absolut nimic nu mă mai poate doborî. Cât despre schimbare, sunt aceeași, dar mult mai încrezătoare în forțele mele și în viitor. Am învățat, în acest an, să mă bucur de fiecare clipă și de fiecare zi, cum nu am știut niciodată să o fac până acum”, a spus aceasta.

„Una dintre cele mai urâte zile din viața mea”

Eugenia Șerban a povestit, în exclusivitate, pentru revista Viva, cum a aflat că are cancer la sân și cancer ginecologic.

Citește și:

„Anul trecut în luna aprilie a început totul. Mergând la controlul ginecologic anual, s-a descoperit că ceva nu este în regulă, și așa au început investigațiile. În luna iunie, s-a confirmat cancerul ginecologic.

Imediat după biopsie, medicul a hotărât să mi se facă de urgență o ecografie de sân, în aceeași zi. A fost una dintre cele mai urâte zile din viața mea, ziua în care am aflat că am și cancer la sân. Așa a început totul”, a mărturisit Eugenia Șerban.

„Prima dată am crezut că este o greșeală”

Citește și:

Actrița a refuzat să creadă așa ceva.

„Prima dată am crezut că este o greșeală, am tot sperat să nu fie adevărat și am început toate investigațiile necesare. RMN-uri, CT-uri, PET CT, biopsii, iar cel mai greu a fost să aștept rezultatul biopsiilor. Prima perioadă m-a dărâmat, aveam mii de întrebări în cap…

De ce eu? De ce mie? Și încă nu aveam habar ce va urma. Dar, în această perioadă, am avut alături de mine oameni și prieteni minunați. Tot în acel timp am fost plecată la Timișoara, pentru că era programat de mult spectacolul meu monolog Spovedanie în fața luminii.

Acolo, de fapt, am făcut toate RMN-urile și CT-urile, ca să nu se piardă timp. Le mulțumesc, și pe această cale, doctorilor de la Timișoara care au fost alături de mine secundă de secundă. Când am acceptat? E greu de spus. Am avut nevoie de un timp, eu cu mine. Dar, la începutul lunii august, am ales să merg mai departe”, a spus fosta prezentatoare TV.

Cum a aflat ca are CANCER actrita Eugenia Serban - YouTube

„Nimeni nu mai înțelegea nimic…”

Aceasta a mărturisit că operația a avut loc pe 13 august.

„Au fost grele primele 2-3 zile, până am depășit perioada terapiei intensive și am reușit să mă ridic. Din acel moment, am început să privesc viitorul cu speranță. Am fost o răsfățată: medicii, asistentele, infirmierele, prietenii mei și mai ales fiul meu, familia mea, toți mi-au fost alături.

Îmi începeam dimineața aranjându-mă, îmbrăcând o altă pijămăluță din mătase și, la ora 6, coboram la cafea. Nimeni nu mai înțelegea nimic… Doamna cu picioarele cremuite și bine parfumată, cu o pungă plină cu drenuri, stătea pe bancă, la cafea! Cred că aerul de august, la 6 dimineața, mi-a făcut foarte bine, fiindcă am început să mă refac”, a concluzionat actrița.

Actrița Eugenia Șerban A Fost Diagnosticată Pentru A Doua Oară Cu ...

Parteneri