Info Actual > Showbiz > Faimoasă de la Survivor, critici dure pe internet! Vedeta a clacat: Aș vrea să înțeleg această răutate!
Showbiz

Faimoasă de la Survivor, critici dure pe internet! Vedeta a clacat: Aș vrea să înțeleg această răutate!

Faimoasă de la Survivor, critici dure pe internet! Vedeta a clacat: Aș vrea să înțeleg această răutate!

Faimoasă de la Survivor, critici dure pe internet! Majda Aboulumosha, fostă concurentă de la Survivor România a răbufnit și a oferit un răspuns pe măsură în mediul online, acolo unde a primit mai multe critici.

Fanii reality show-ului știu deja că Majda Aboulumosha a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Survivor. Vedeta fost apreciată de coechipierii ei din tabăra roșie, care au avut numai cuvinte de laudă la adresa vedetei.

Vedeta a stârnit un val de controverse pe pagina sa de socializare după ce a postat două fotografii cu noul animal de companie: o pisicuță, rasa british shorthair!

Faimoasă de la Survivor, critici dure pe internet! Postarea nu a fost pe placul unor internauți, care au avut câteva comentarii de făcut: ” De ce toată lumea alege să adopte numai pisici de rasă?! Sunt atâtea pisicuțe abandonate care abia așteaptă să fie salvate…”, spune o internaută.

Răspunsul Majdei

” Daca aveti facebook, o sa gasiti acolo raspunsul. Noi nu am ales-o, a venit in casa noaatra si atunci am considerat ca ne-am ales, ne-a fost oferita, nu am cumparat. Daca nu stiti povestea, va rog sa nu judecati. Acolo unde este iubire e totul bine Daca refuzam sa iau pisica era mai ok? Cu pisicile de rasa ce sa se intample? Uitati-va in pozele mele si o sa vedeti si pisici luate de pe strada.Lumea este mai frumoasa cand e bine in jurul ei”, a comentat Majda, potrivit WOWBIZ.

Majda își mai dorește un copil

Fosta faimoasă de la Survivor a declarat că este mai pregătită ca niciodată să devină din nou mămică, a chiar ia în calcul să-i facă un prieten de joacă fiicei sale.

„ Mi-a zis și la patru ani și acum de curând. Nu spun niciodată nu, eu iubesc foarte mult copiii și dacă vreodată o să se întâmple lucrul acesta în viața mea o să fie primit cu brațele deschise, sunt convinsă de asta, dar las lucrurile să se întâmple exact în voia lor. Eu sincer îmi mai doresc un copil, dar dacă e să se întâmple, dacă nu o să se întâmple nu înseamnă că nu sunt fericită cu ce am.

Mi se pare un lucru mare să spui „sunt împlinit”, sunt extrem de fericită, nu știu, lucrurile astea mi se pare mari sau nu știu dacă un om este complet pentru că și cel mai bogat om și cel mai fericit care zice lucrurile acestea are pe undeva un lips și atunci eu sunt liniștită. Pentru mine liniștea înseamnă iubire. Sunt liniștită și este cel mai important”, a declarat Majda la un post de televiziune.