sâmbătă, iulie 11, 2020

Fenomen tulburator la sicriul de plumb! Fantoma Printesei Diana ar fi fost vazuta. Intreaga lume este uluita.

A fost iubita de milioane de oameni, insa, din pacate, Printesa Diana a Marii Britanii si-a gasit sfarsitul in 1997, intr-un teribil accident de masina, moartea sa fiind invaluita in mister chiar si in prezent.

Celebrul medium Simone Simmons sustine ca ar fi aflat un mare secret ascuns publicului larg, în condițiile în care ar putea comunica cu fantoma Printesei Diana, informeaza B1. 

Citește și:

Se pare ca in cadrul unei intalniri spirituale, Printesa Diana ar fi transmis ca moartea sa nu a fost o simpla intamplare, dezvaluie presa britanica.

Fenomen tulburator la sicriul de plumb. Mai mult decat atat, mediumul sustine ca a fost contactat de Printesa Diana, care i-a comunicat, printre alte informatii, ca ar fi fost insarcinata in momentul accidentului in care a pierit, contrar zvonurilor aparute ulterior.

Citește și:

Reamintim ca in 31 august 1997, Diana a murit intr-un accident de masina in tunelul stradal numit Pont de l’Alma din Paris, impreuna cu Dodi Al-Fayed si cu seful securitatii de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul, care avusese misiunea de a conduce masina Mercedes-Benz inchiriata, prin Paris, pentru a se feri de paparazzi.

Masina lor Mercedes-Benz W140|Mercedes-Benz S280 neagra din 1994 s-a ciocnit de al treisprezecelea stalp al tunelului. Tunelul cu doua benzi era construit fara bariere metalice in fața stalpilor. Niciunul dintre cei patru ocupanti nu avea centura de siguranta.

Parteneri