joi, august 6, 2020

Fiul Madalinei Manole a aflat adevarul! Artista s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei, și a lăsat în urma ei un copil, o poveste neștiută și multă durere.

In curand, Petru Mircea Jr. va implini 11 ani. Baiatul a inceput sa puna intrebari cu privire la disparitia mamei sale, asa ca a aflat in cele din urma adevarul crunt.

Dupa o perioada lunga in care tatal sau a incercat sa ii explice ca mama lui se afla intr-o lume mai buna, printre ingeri, in urma cu doi ani micutul a dorit sa afle felul in care a murit mama sa.

Citește și:

“Petru este un copil inteligent, pasionat de tehnologie. Tatăl lui trebuia să îi spună, pentru că altfel ar fi aflat de pe internet, fie de la vreun copil i-ar fi spus la școală. I-a povestit tot, cum a găsit-o, despre biletul de sinucidere.

Fiul Madalinei Manole a aflat adevarul. I-a spus că mama lui a ales să se elibereze de povara apăsătoare cu care trăia în suflet. Băiatul a pus întrebări și a primit răspunsuri. El este foarte matur și a înțeles. Petru Mircea s-a pregătit mult pentru acest moment, a întrebat fel de fel de psihologi cum ar trebui să procedeze”, au mărturisit surse apropiate sunetistului de la ProTV, pentru Playtech.ro.

Citește și:

Biletul de adio scris de Mădălina Manole înainte să se sinucidă:

“Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat”

„Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea (…)

Citește și:

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu!”.

Parteneri