sâmbătă, iulie 11, 2020

Florin Zamfirescu, despre propria moarte. „Când va fi să fie vă anunț personal și fără dubii”. Actorul a tratat cu sarcasm anunțul morții sale. Acesta a declarat la Antena Stars, că, în acest mod, a aflat ți câți prieteni mai are.

A aflat cine ține la el, cine se mai interesează de viața lui și cui îi mai pasă.

„Am primit un telefon și mi-a zis: Aoleu, bine că ai răspuns! Scrie pe Facebook că ai murit. Domnule, eu nu mă simt prea bine, dar uite că n-am murit. Și atunci m-am grăbit și am pus pe Facebook că le mulțumesc celor care au anunțat aceste lucruri. Pentru că m-au făcut sa văd cine mă caută, câți prieteni am și ce interes mai există pentru mine.” a spus Florin Zamfirescu pentru Antena Stars.

Citește și:

Actorul a fost surprins de amploarea veștii că a murit. După mărturisilrile sale, însă, nu moartea e cea care îl sperie. Ci modul în care reacționează oamenii în legătură cu acest fenomen atât de natural.

“M-a surprins și în continuare, sunt surprins, de parcă moartea s-ar fi inventat acum, adică cum reacționează lumea. Păi stați puțin? Cine nu moare?” a mai spus actorul.

Florin Zamfirescu: „Eu sunt în momentul ăsta, bine, dar am niște tratamente”

Citește și:

Florin Zamfirescu a mai spus că se simte bine. Deși urmează niște tratamente, pentru diferite afecțiuni pe care le are.

„Eu sunt în momentul ăsta, bine, dar am niște tratamente, am diabet, am tensiune oscilantă, am avut probleme de inimă, fisură de aortă și care s-a reparat în timp, fără operație.” a mai spus Florin Zamfirescu.

Mesajul actorului pe pagina sa de Facebook este scurt și la obiect. După cum se poate vedea.

Citește și:

„Prieteni. Va mulțumesc pentru anunțul ca “am murit”. In felul acesta aflu și eu cum reacționează prietenii… Va rog sa stați liniștiti – când va fi sa fie va anunt personal și fără dubii, dar pana atunci nu mai puneți botul…”, este mesajul marelui actor.

Parteneri