sâmbătă, august 8, 2020

Fostul președinte operat de urgență! Cum se simte acum?

Emil Constantinescu  a ajuns săptămâna trecută la spital după ce a suferit un accident casnic în care și-a fracturat grav clavicula și glezna. Fostul președinte al României continuă recuperarea medicală la reședință. Acesta va trebui să urmeze un program special o lună şi jumătate.

„Preşedintele Constantinescu transmite toată aprecierea sa şi cele mai călduroase mulţumiri echipei de medici, asistente şi infirmiere din Secţia Ortopedie, condusă de doctorul Marius Stănescu.

Citește și:

Mulţumiri doamnei prof. dr. Mariana Jinga, director medical al spitalului şi şef al Clinicii de Medicină Internă. Preşedintele Constantinescu mulţumeşte, de asemenea, Serviciului de Protecţie şi Pază pentru sprijinul acordat”, se arată într-un comunicat de presă, conform Agerpres.

În același comunicat se arată faptul că Emil Constantinescu a suferit un accident casnic în urma căruia şi-a fracturat grav clavicula şi glezna, fiind operat la Spitalul Militar Central “Dr. Carol Davila”.

Citește și:

Reamintim că Emil Constantinescu a mai suferit în octombrie 2005 o operatie pe colon, realizată la la Institutul Clinic Fundeni. Atunci a fost operat de profesorul Irinel Popescu, care i-a extirpat o porțiune de aproximativ 30-35 de centimetri din colon, fără ca tranzitul intestinal să fie afectat.

Parteneri